Aktywne Wpisy
Są na tagu mireczki którzy pracują już w branży IT > 10 lat i mają już dosłownie wszystko co chcieli?
Mieszkanie, samochód z salonu, rowery z karbonu, iphony, dysony, smartwatche, konsole, hifi, tv oled itp...
Na co wydajecie hajs? Zostają już tylko drogie hobby jak szybowce, spadochrony i strzelectwo?
Czuje się spełniony ale jednak konsumpcjonizm daje o sobie znać i szukam czegoś fajnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#
Mieszkanie, samochód z salonu, rowery z karbonu, iphony, dysony, smartwatche, konsole, hifi, tv oled itp...
Na co wydajecie hajs? Zostają już tylko drogie hobby jak szybowce, spadochrony i strzelectwo?
Czuje się spełniony ale jednak konsumpcjonizm daje o sobie znać i szukam czegoś fajnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#
lukbla +71
#spierdotrip okrutny. Natknąłem się na miejsce gdzie chłopak się powiesił
źródło: temp_file4482925835094633936
Pobierz

Argument o sztucznych macicach upada tu juz zupełnie. Neonatologia potrafi utrzymać przy życiu wczesniaki z 23 tc i umożliwić im dalszy rozwój - sztuczną macicą jest inkubator. Procedura aborcji do 24 tc polega jednak na celowym i umyslnym uśmierceniu zdrowego płodu zastrzykiem w serce i wywołaniu porodu martwego dziecka. Dziecka, którego nie trzeba było zabijać. Jak to się ma sprzecznej z logika paplaniny, że celem aborcji nie jest zabicie płodu, tylko przerwanie ciąży? Wiele pytań bez odpowiedzi...
Podziwiam te kręgosłupy moralne z plasteliny. Da się tak w ogóle prosto chodzić?
#aborcja #aborcyjnydreamteam #bekazfeministek #bekazlewactwa
źródło: comment_1615099654Zo11g8p08pDBtkZfDzwYbb.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Shatter: Nie posiadam progenitury.
@ciemnienie: spytaj swojego idola Bosaka, nie ludzi, którzy opowiadają się za prawem kobiet do wyboru.
@blackfriday: XD.
Komentarz usunięty przez autora
Co do twojej koleżanki. Nawet pierworódka poczuje ruchy dziecka przed 20 tc. Takie nieogarnięte kobiety powinny się chować ze wstydu a nie być podawane za przykład.
@kobiaszu: to nie jest temat o wartościowaniu życia ludzi niepełnosprawnych, ale dobrze wiedzieć że jestes za prewencyjnym
@Shatter: ? O co Ci chodzi colego? Jaki sąsiad?
"Twoja wolność kończy się tam gdzie zaczyna się moja"
dla mnie możesz brać heroine, lsd,kokainę i m------n oraz robić aborcję w 9 miesiącu ciąży i następnie skorzystać z eutanazji.
TO TWOJE ŻYCIE, co mnie to obchodzi ? Nie zabraniam Ci niczego, masz wolną wolę rób jak chcesz.
Każdy wybór nosi konsekwencje i TY je poniesiesz. Jednak wybór to wolność a tylko
Przejdziesz na czerwonym i Cie potracę - Ty mi płacisz za szkody ficzyne i samochodowe
Po kokainie zrobisz burdy w sklepie - wyrog srogi
Zrobisz aborcje tydzień przed porodem - miłych koszmarów do końca życia
Nie masz oc i pt a jeździsz po drogach publicznych ? - powiedz papa oszczędnościom
Pijesz w parku i robisz burdy? - mandat będzie taki że na a-----l CI braknie przez
@Dawid2689: Nie wiem. Nie jestem lekarzem ani naukowcem. Kryterium 24tygodnia jako granicę wydaje się być rozsądne.
@martwykotek: ale w tym wpisie to nie jest jednak o abortowaniu całkowicie zdrowych płodów?
i to w wieku w którym opieka medyczna już była by je w stanie odratować nawet poza ciałem matki (24 tydzień?)
Wydaje mi się że op nic nie pisał o rodzeniu ciężko
Temu samemu czym odpowiedzialności (choćby polityczna) za złe rządzenie państwem. Ma ograniczyć złe decyzje i promować dobre.
@waro: No dobra. To przez negację: