Aktywne Wpisy

maybe +40
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +29
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#gry #strategie
źródło: comment_1614949103FGWbs3MJpdFdhDqmP9f8NR.jpg
Pobierz@TotalDisaster: wrodzona cebula każe mi czekać na bundle lub -50%, czyli zagram za rok :D
źródło: comment_1614951652QJjAKRB42r9TQ9qglSH86G.jpg
PobierzJa teraz kupiłem chocie'a na pół roku w niskiej cenie, jeszcze poprzednie dwa były spoko ale teraz to takie śmieci weszły...
Co do Choice to nie jest tak źle, gry są drogie, można je śmiało sprzedać, chociaż Control i Wildfire kusi, ale raczej grafikę mam za słabą, a kupować teraz to nie ma sensu
Do tego jakoś te 1600AF + PG + Ram nie chcą stanieć do 800zeta :D
GPU to fartem kupiłem, bo gtx670 zaczął mi się sypać, chłodzenie zaczęło niedomagać, to go pchnąłem za jakieś 150zeta i tylko 450 do rxa ;)