Aktywne Wpisy
nowszyja +424
Psiarze to jest obecnie największa patologia w polskich miastach i nie zapraszam do dyskusji. Kolejny raz o 6 rano zostałem obudzony przez ujadające psy na osiedlu, bo jest ich już tak dużo, że same dostają p-------a i wzajemnie na siebie ujadają na spacerze. Psiarze to banda egoistycznych patusów. Nie mają w życiu pasji, to biorą sobie psa jako zabaweczkę i już mają cel: łażenie z psem i zasyfianie przestrzeni publicznej.
#psiarze
#psiarze

PanieAreczku +40
#nieruchomosci #pracbaza #gospodarka #gielda #inwestycje
Pan Areczek o tym prawi od dawna.
Nie ważne ile zarabiasz, ważne ile zostaje Ci na koniec miesiąca. Na prowincji jest po prostu taniej i wydajniej.
Wszyscy zdalni którzy tylko planują lub mają rodziny powinni poważnie przemyśleć swoje życiowe decyzje odnośnie wyboru miejsca do życia.
Pan Areczek o tym prawi od dawna.
Nie ważne ile zarabiasz, ważne ile zostaje Ci na koniec miesiąca. Na prowincji jest po prostu taniej i wydajniej.
Wszyscy zdalni którzy tylko planują lub mają rodziny powinni poważnie przemyśleć swoje życiowe decyzje odnośnie wyboru miejsca do życia.
źródło: IMG_4862
Pobierz

Czy taki kurs ma jakiś sens jeśli mam zniżkę 6,5k? Zakładając że mam zdrowe podejście tzn. że nie będę po nim alfą i omegą tylko że będę coś tam umiał i może znajdę jakąś niezbyt dobrze płatną pierwszą pracę w branży w której się będę dalej rozwijał?
#programowanie #naukaprogramowania #webdev #javascript
Oni tego nawet nie sprawdzają
U nas pracę znajdowało mniej więcej 20% osób i były to te, które poświęcały naprawdę dużo pracy. 3,5 do 5,5k to niewiele, ale zobacz ile godzin z mentorem masz w cenie.
@lobo: @lobo: to jest najgorsza porada xD bo pośrednicy od razu odrzucają tych którzy dają sobie mniej niż 4/5 przynajmniej, ty
@lobo: czegoś nie rozumiesz
rekruterzy żeby szukali na operatora mopa do podłóg jak nie wpiszesz umiejętności na conajmniej 4/5 to twoje CV leci w kosz, rozumiesz?
A na rozmowie może się okazać że jest wakat na innym stanowisku np. Nie jest to niespotykane. Taka sytuacja jest winą rekruterów a nie ludzi którzy chcą dostać