@justkilling: Może to działa na stanowisko sprzątaczki, ale nie na programistę. Serio jak szukamy juniora to szukamy juniora, jak szukamy eksperta to nie zatrudnimy kolesia na juniora nawet jak mamy wakat bo skłamał już na początku, a nie jest to cecha która jest poszukiwana u deva.
@Jednorybek: Osobiście nie mam problemu jak ktoś wpisze taką ocenę, nie mam problemu gdy ocena jest niższa/wyższa o powiedzmy 1 stopień w skali 1-5 bo ciężko jest samemu siebie ocenić krytycznie, ale jak dojdzie co do czego i różnica jest większa niż jeden to nie jest to dobry znak.
@lobo: to nie korzystajcie z headhunterow, proste. To nie jest problem z kandydatami, zrozum. Ci którzy się ocenili na 2/5 zostali o------i wcześniej, nie przez was.
@justkilling: Widzę, że nie ogarniasz więc ci to uproszczę
Firma A szuka developera o umiejętnościach seniorskich 4/5 skala informuje pośredników szukamy deva 4+/5 teraz pośrednicy wybierają ze swoich baz osoby którzy siebie tak ocenili, cv lecą do A, firma teraz wybiera sobie obiecujące cv i teraz dev B postanowił sobie podkoloryzować swoje umiejętności z 2/5 na 4/5 albo i nawet na 5/5 trafia na spotkanie do firmy A, marnuje czas
@BrakPomysluNaNick: odrzucam z góry ludzi z boot campów na rozmowach bo się do niczego nie nadają. Kup książkę od Head First i ucz się w domu. Pomocniczo możesz próbować filmów ale musisz mieć styczność z kodem i się tym zajarać a nie traktować to jak komplet zajęć i do pracy. Bootcampy są przecenione i niewiele dają.
Na twoim miejscu po ogarnięciu książki i jakichś podstaw poszedłbym w pluralsight, licencja to
Jak powiedział, tak zrobił. Tusk, to najwybitniejszy polityk tysiąclecia. Nie zapraszam do dyskusji. 90 procent wykopu w pełni się z tym zgadza (ง͠°͟ل͜͡°)ง Niech żyja silna, wielka i bezpieczna polska! (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp. #mecz
Czy taki kurs ma jakiś sens jeśli mam zniżkę 6,5k? Zakładając że mam zdrowe podejście tzn. że nie będę po nim alfą i omegą tylko że będę coś tam umiał i może znajdę jakąś niezbyt dobrze płatną pierwszą pracę w branży w której się będę dalej rozwijał?
#programowanie #naukaprogramowania #webdev #javascript
Firma A szuka developera o umiejętnościach seniorskich 4/5 skala informuje pośredników szukamy deva 4+/5 teraz pośrednicy wybierają ze swoich baz osoby którzy siebie tak ocenili, cv lecą do A, firma teraz wybiera sobie obiecujące cv i teraz dev B postanowił sobie podkoloryzować swoje umiejętności z 2/5 na 4/5 albo i nawet na 5/5 trafia na spotkanie do firmy A, marnuje czas
Na twoim miejscu po ogarnięciu książki i jakichś podstaw poszedłbym w pluralsight, licencja to