Aktywne Wpisy

luckylukk +5
#sebcel
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?

Piotrek7231 +8
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czy taki kurs ma jakiś sens jeśli mam zniżkę 6,5k? Zakładając że mam zdrowe podejście tzn. że nie będę po nim alfą i omegą tylko że będę coś tam umiał i może znajdę jakąś niezbyt dobrze płatną pierwszą pracę w branży w której się będę dalej rozwijał?
#programowanie #naukaprogramowania #webdev #javascript
Oni tego nawet nie sprawdzają
U nas pracę znajdowało mniej więcej 20% osób i były to te, które poświęcały naprawdę dużo pracy. 3,5 do 5,5k to niewiele, ale zobacz ile godzin z mentorem masz w cenie.
@lobo: @lobo: to jest najgorsza porada xD bo pośrednicy od razu odrzucają tych którzy dają sobie mniej niż 4/5 przynajmniej, ty
@lobo: czegoś nie rozumiesz
rekruterzy żeby szukali na operatora mopa do podłóg jak nie wpiszesz umiejętności na conajmniej 4/5 to twoje CV leci w kosz, rozumiesz?
A na rozmowie może się okazać że jest wakat na innym stanowisku np. Nie jest to niespotykane. Taka sytuacja jest winą rekruterów a nie ludzi którzy chcą dostać