Aktywne Wpisy
pejootl +259
#luxmed #afera #zdrowie #praca
Od jakiegoś czasu praktycznie nie ma możliwości na umówienie się na wizytę w #luxmed. Dzisiaj moja dziewczyna odkryła, że przy kompletnym braku terminów na badanie jak się wyloguje z aplikacji i wejdzie na stronę niezalogowana jest masa dostępnych terminów odpłatnie dosłownie co 15 minut.
Zadzwoniliśmy na infolinię i kobieta tłumaczyła, że #luxmed wynajmuje gabinety lekarzom (lekarzom freelancerom XD), którzy działają poza pakietem.
Ja kupiłem pakiet od agenta,
Od jakiegoś czasu praktycznie nie ma możliwości na umówienie się na wizytę w #luxmed. Dzisiaj moja dziewczyna odkryła, że przy kompletnym braku terminów na badanie jak się wyloguje z aplikacji i wejdzie na stronę niezalogowana jest masa dostępnych terminów odpłatnie dosłownie co 15 minut.
Zadzwoniliśmy na infolinię i kobieta tłumaczyła, że #luxmed wynajmuje gabinety lekarzom (lekarzom freelancerom XD), którzy działają poza pakietem.
Ja kupiłem pakiet od agenta,
aczutuse +8
Mam taki problem:
Chcę przekierować request zawierający w adresie /API ze strony X (napisanej w .net framework) do innej strony (napisanej w .net core). Próbowałem to ogarnąć poprzez url rewrite w ramach aplikacji na IIS, poprzez url rewrite globalnie albo ustawienie virtualDirectory dla innej aplikacji w ramach tej samej strony, ale bez sukcesów. Czy da się to w ogóle ustawić?
#csharp #dotnet
Pytałem o kogoś, kto dobrze zna IIS. Przeszukałem na ten temat pół internetu, więc jak nie znasz odpowiedzi, to nie musisz mi podsyłać randomowych linków ¯\_(ツ)_/¯
Teraz uwaga. Mnie dopiero zadziałał jak by l na czystym Site, bez żadnej aplikacji.
Co masz na myśli pisząc, że musi być na site bez aplikacji? To jak mam zrobić rewrite pomiędzy aplikacjami bez aplikacji?