Aktywne Wpisy
andbatros +232
To są problemy lewaków xD
Przyszli do sejmu zmieniać Polskę na lepsze. Ale najpierw zacznijmy od wymiany tabliczek! Bo ja jestem posłanka a nie poseł.
Oczywiście wymiana tabliczek na koszt podatnika. A może w ogóle zlikwidować te głupie imienne tabliczki?
Nie trafią na swoje miejsce po numerze? Po co generować ciągle koszta z robieniem tych głupich tabliczek.
Ale nie lepiej drzeć macicę żeby wymienić tabliczkę na "posłanka" xD
#bekazlewactwa #konfederacja #sejm #
Przyszli do sejmu zmieniać Polskę na lepsze. Ale najpierw zacznijmy od wymiany tabliczek! Bo ja jestem posłanka a nie poseł.
Oczywiście wymiana tabliczek na koszt podatnika. A może w ogóle zlikwidować te głupie imienne tabliczki?
Nie trafią na swoje miejsce po numerze? Po co generować ciągle koszta z robieniem tych głupich tabliczek.
Ale nie lepiej drzeć macicę żeby wymienić tabliczkę na "posłanka" xD
#bekazlewactwa #konfederacja #sejm #
IceGoral +526
#sejmstream podbił internet. Wykop jest jednak potężny.
Od wczoraj nic nie ruszałem na stronie bo byłem wypruty po wtorku kiedy hotfixowałem na produkcji cały dzień.
Plan na najbliższy tydzień przed kolejnym posiedzeniem to:
-poprawienie wersji mobilnej
-dodanie harmonogramu obrad
-feed z #sejm na żywo lub własny czat
-poprawienie synchronizacji między kamerami oraz opcja cofania wszystkich kamer jednocześnie
-możliwość "ustawienia lewaków na lewo i prawaków po prawej stronie" (najbardziej plusowana propozycja) od @
Od wczoraj nic nie ruszałem na stronie bo byłem wypruty po wtorku kiedy hotfixowałem na produkcji cały dzień.
Plan na najbliższy tydzień przed kolejnym posiedzeniem to:
-poprawienie wersji mobilnej
-dodanie harmonogramu obrad
-feed z #sejm na żywo lub własny czat
-poprawienie synchronizacji między kamerami oraz opcja cofania wszystkich kamer jednocześnie
-możliwość "ustawienia lewaków na lewo i prawaków po prawej stronie" (najbardziej plusowana propozycja) od @
#heheszki #bekaztwitterowychjulek #humorobrazkowy
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ciekawe czy ulubionym powiedzeniem tego Janusza jest "dzieci i ryby głosu nie majom" xd
Oczywiście to o czym piszesz też.
@Heyolok: Trzy słowa to nie jest jakaś skomplikowana definicja akurat XD