Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@GlupiPajonk: To już indywidualna sprawa komu co potrzebne. Mi jako licealiście zdalne są na rękę, bo mogę uważać tylko na rozszerzeniach, a na gówno lekcjach pokroju historia i społeczeństwo lub j. polskim odejść od komputera. Fakt, dzieci w podstawówce nie są zbyt odpowiedzialne i nie myślą za bardzo o konsekwencjach swoich wyborów, ale tylko same sobie szkodzą. Jednostki inteligentne w podstawówce mogą tylko korzystać z obecnej sytuacji, bo wiedza jaką otrzymują
  • 0
@GlupiPajonk: bo dziecko w podstawówce ma dużo krótszy czas koncentracji. Który jest często tracony na takie ważne rzeczy jak religia, WOS, wok, a jeszcze często gro uwagi zabierają koledzy i koleżanki.
  • 0
@Marynowane_Gowno: Już miałem pisać, że na WoSie nie uświadczysz wypełniania PIT'u i trochę próbujesz udawać specjalistę od tego co jest a czego nie ma w polskiej edukacji, ale ubiegł mnie @Asterling , który ma rację, bo PIT wypełnia się na PP. Już pomijam fakt, że praktycznie nic nie pamiętam z wypełniania PIT (bo do tej pory wypełniają go za mnie rodzice), natomiast nie widzę nic trudnego w przeczytaniu instrukcji, bądź wypełnienia
  • 0
@Asterling: To wykuj razem z pozostałymi definicjami, następnie zapamiętaj o założeniach Keynesizmu na PP, zapamiętaj również podstawowy wzór teorii kinetycznej gazu doskonałego w termodynamice, wzory równania stanu gazu, rownania Clapeyrona, przemiany izotermiczne, izochoryczne oraz izobaryczne gazów, zapamiętaj o twierdzeniu Bezouta, wzorach Viete'a. Te rzeczy są proste, ale skoro mam do zapamiętania rzeczy ważniejsze, to deal jest prosty.