Aktywne Wpisy
lubie-sernik +359
Strasznie sie połamałem... Jestem na silnych lekach, na początku dawali mi nawet fentanyl. Czekam na operacje która będzie nie wiadomo kiedy.
Trzymajcie kciuki. Kc
Trzymajcie kciuki. Kc
Moseva +68
Kurde Mireczki, jestem tu 10 lat i pierwszy raz w życiu mam bordo ¯\(ツ)/¯
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Od wczoraj nic nie ruszałem na stronie bo byłem wypruty po wtorku kiedy hotfixowałem na produkcji cały dzień.
Plan na najbliższy tydzień przed kolejnym posiedzeniem to:
-poprawienie wersji mobilnej
-dodanie harmonogramu obrad
-feed z #sejm na żywo lub własny czat
-poprawienie synchronizacji między kamerami oraz opcja cofania wszystkich kamer jednocześnie
-możliwość "ustawienia lewaków na lewo i prawaków po prawej stronie" (najbardziej plusowana propozycja) od @majorponury
Dzięki za wszystkie wykopy/komentarze i propozycje.
Artykuł ze screena: https://geekweek.interia.pl/streaming/news-big-brother-w-sejmie-internauta-stworzyl-strone-ze-wszystkim,nId,7274804
#polityka #webdev
Ludzie z tagów #mecz, #famemma, #harrypotter itd. będą wniebowzięci
Choć wtedy to już 2 iframy xd
Ale wracając do tematu - jakby była opcja wyboru tagu i podglądu na dowolne video to byłoby to super rozwiązanie bo nierzadko coś śledze i na komórce/drugim oknie mam jakiś tag otwarty
Drobna prośba - czy mógłbyś dodać opcję wykrywania, czy okno jest w fullscreen (
(window.innerHeight == screen.height && window.innerWidth == screen.width)
) i ukrywania niepotrzebnych przeszkadzajek (header i footer)?Mogę sobie to zrobić userscriptem, ale może ktoś jeszcze skorzysta. Ew. jakieś ustawienie zapisywane w ciastkach/storage. ;)
A, z rzeczy w sumie niepotrzebnych nikomu, ale jednak wkurzających - 301 na https? :)
@Gieremek: na prawdę życzysz sobie zalewo pisowskich zielonek?
@IceGoral zielonek nie wyswietlaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Leniek dobry tip, będzie filtr ;)
@hoodoovoodoo fullscreen mam już na liście todo od początku, ogarnę. Co do 301 to sprawdzę co jest nie tak. Zmieniałem cnd na cloudflare żeby odciążyć serwer i może coś tam się kłóci.
@Woo-Cash1900 odezwij się na pw, będziemy inwestygować ;)