Wpis z mikrobloga

@alternatereality: techno to nowy trance każdy tego słucha, każdy chce być djem, a każdy utwór ma tą samą konstrukcję. Nudne to do porzygu, a sam jeszcze kilka lat temu raveowałem w lesie do techno z vinyli. Te laski dje wyglądają jak z generatora.
  • Odpowiedz
Ale crap! Jebut ta sama stopka przez cały kawałek i odfiltrowane ameno, którego jakby nie było to zostałby sam kick i hihaty. EJay dla dzieci plus 10 minut copy & paste. Disco Polo potrafi być bardziej ambitne od strony produkcji.
  • Odpowiedz
@norivtoset co to z usuwanko ||

A swoją drogą ta dziewczyna to ten sam rodzaj wytworu co Magdalena Ogórek, z Magdy też mogliby taka djke zrobić i by dało radę ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@KurtGodel: Niepotrzebnie skupiłem się na guscie, a nie na jakości utworu. Zbyt dużo negatywnych wibracji jest na wykopie, nie ma co dokładać nowych (ja jako p0lak dopiero madry po szkodzie :( )
  • Odpowiedz
Ehh z uniesień to chyba zostało mi tylko uniesienie brwi XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pierwszy raz w życiu wykorzystuje ten tekst i jestem z tego powodu dumny <3

@norivtoset: ehhhhhhh aż mi łezka poleciała :D
  • Odpowiedz
A swoją drogą ta dziewczyna to ten sam rodzaj wytworu co Magdalena Ogórek, z Magdy też mogliby taka djke zrobić i by dało radę ( ͡ ͜ʖ ͡)

@KurtGodel: aż strach pomyśleć co by Magdalenka wzieła na tapet :^)
  • Odpowiedz