Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@JENDZA: normalnie pytanie, martwi się mama, a teraz do lekarza to kolejki jak ja p------ę a prywatnie miliony cebul. Bez przesady. Nawet jak pisze pod swoim imieniem i nazwiskiem to genitalia maluchów są traktowane przez normalnych totalnie aseksualnie.
  • Odpowiedz
@Profil_Internetowy bardziej mam na myśli takie grupy, skąd pewność że nie ma tam jakiegoś oblecha który podaje się za matkę a tak naprawdę poluje na takie foty? Bałbym się umieszczać takie fotografie w sieci ze względu na bezpieczeństwo dziecka.
  • Odpowiedz
  • 0
@Kernydz:

jak działa system

ale jaki system? Zdrowia? Jest zajebiście niewydolny jak ostatnio sprawdzałem choć w tv mówią coś innego ( ͡° ͜ʖ ͡°) mnie też stać i mam kontakty, ale to nie ma nic to określenia czy jest coś patologią czy nie, w rozumieniu poprawności działania
  • Odpowiedz
  • 0
@Kernydz: bo kurde jak płace moimi ciężko zarobionymi pieniędzmi, które szanuję, to wymagam czegoś więcej, bo jestem wymagającym konsumentem. Jak mnie stać na obiad w dobrej restauracji, to nie znaczy że kupując hot doga z budki na dworcu, mam mieć do bułki nasrane i wmawiane, że to kiełbaska
  • Odpowiedz