Wpis z mikrobloga

Jak to jest z darmowymi whopper'ami jr z bonu "Badanie Satysfakcji Gościa" w #burgerking ?
Czy aby zrealizować bon muszę spełnić jakieś wymagania przy składaniu zamówieniu np minimalna kwota lub zamówić zestaw?. Właśnie tak jest w #kfc, ale tam info o tym że wydają darmowego twistera tylko do zestawów jest na bonie a w burger kingu nie ma takich informacji. Oraz czy do jednego zamówienia idzie tylko jeden bon czy mogę użyć dwa jednocześnie. Nigdzie nie mogę znaleźne regulaminu tej promki, więc proszę wykopków o pomoc.

washingtonplx - Jak to jest z darmowymi whopper'ami jr z bonu "Badanie Satysfakcji Go...

źródło: comment_16143590544kkPODEJwspAz1P2iL7hmL.jpg

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@washingtonplx: przy zamówieniu czegokolwiek, nawet sosu za 1,50 zł powinieneś mieć możliwość realizacji bonu. Jeśli manager nie będzie chciał się zgodzić to niech powie dlaczego :) Z dwoma na raz może być problem, ale to też zależy na kogo trafisz. No i ten bon ze zdjęcia jest już przeterminowany więc mogą odmówić uznania go.
  • Odpowiedz
@Smieszek26: nie no taką dałem tylko fotkę :) bony mam aktualne. W KFC często takie dostawałem i tylko do zestawów wydawali darmowe twistery (ale info na bonie było). W burger kingu pierwszy raz mi się trafiły a zestawów tam nigdy nie biorę
  • Odpowiedz