Aktywne Wpisy

Hortennsia +162
Pamiętam ten moment kiedy uświadomiłam sobie, że granie w lola i ranking tam nie ma żadnego sensu. Grałam dużo i za wszelką cenę chciałam się utrzymać w Masterze. Normalnie trenowałam, oglądałam jakieś poradniki i turnieje. Momentami było fajnie.
Najlepiej wspominam ferie i święta zimowe przed kompem. A potem przy każdym resecie rangi pojawiała się myśl "po co to robię?" , "jakie to ma w sumie znaczenie?".
Zaczęłam coraz częściej czuć, że marnuje
Najlepiej wspominam ferie i święta zimowe przed kompem. A potem przy każdym resecie rangi pojawiała się myśl "po co to robię?" , "jakie to ma w sumie znaczenie?".
Zaczęłam coraz częściej czuć, że marnuje
źródło: wwi
Pobierz
peanut_whu +144
#rozdajo z okazji startu mojego hobbystycznego sklepu! (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Do wygrania pasek skórzany do spodni lub inny dowolny produkt dostępny na stronie. Wszystko porządne, na lata, bez ściemy i rozpadających się w rękach materiałów. Wykonane przez mireczka z wieloletnim stażem w mirkowaniu! Z możliwością wybicia inicjałów.
Cieszę się, że udało się to w końcu wypchnąć do ludzi :) Co prawda w kwestii
Do wygrania pasek skórzany do spodni lub inny dowolny produkt dostępny na stronie. Wszystko porządne, na lata, bez ściemy i rozpadających się w rękach materiałów. Wykonane przez mireczka z wieloletnim stażem w mirkowaniu! Z możliwością wybicia inicjałów.
Cieszę się, że udało się to w końcu wypchnąć do ludzi :) Co prawda w kwestii
źródło: 1000069903 (1)
Pobierz

Ale by się tupło na świeżym powietrzu w takie ciepełko (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#muzykaelektroniczna #rave #techno