Aktywne Wpisy

majnazwyczajna +43
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Janusz_Lubikwasa +59
#wroclaw
Pozdrawiam kierowców, ja dzisiaj auto zostawiłem w domu.
Byle 10cm śniegu spadło, a miasto sparaliżowane. Drogi nieodśnieżone, to kierowcy jadą 20 km/h i tworza się kilometrowe korki.
Ale wydajmy kolejne 10 mln zł na Śląsk, bo przecież gdybyśmy zrobili to na utrzymanie miasta to byłoby to trwonienie pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam kierowców, ja dzisiaj auto zostawiłem w domu.
Byle 10cm śniegu spadło, a miasto sparaliżowane. Drogi nieodśnieżone, to kierowcy jadą 20 km/h i tworza się kilometrowe korki.
Ale wydajmy kolejne 10 mln zł na Śląsk, bo przecież gdybyśmy zrobili to na utrzymanie miasta to byłoby to trwonienie pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W pierwszym tomie serii o Kate Daniels magia jedynie kąsa, chociaż ma świetne warunki, aby chwycić nas w paszczę, przyjemnie poturbować i pożreć w całości. Interesujący świat, konwencja przełamana w kilku miejscach oraz przekonująca bohaterka tworzą ciekawy zestaw i obiecują sporo dobrej rozrywki. Niestety książce uroku odbiera przeciętna fabuła, kilka niedociągnięć oraz nieprzemyślanych decyzji. Na wszystko z łatwością można, a nawet trzeba, przymknąć oko. W drugim tomie Kate uderza już bowiem z właściwą siłą.
Recenzja książki Magia kąsa
#ksiazki #ksiazka #czytajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1614098730iYESwoJFjyrLefqpJojMgE.jpg
Pobierz