Wpis z mikrobloga

  • 0
@Pesa_elf suszenie mięsa w specjalnym worku który oddycha, jest fajnym sposobem ( ͡º ͜ʖ͡º) ale jednak potrzebuje stałej kontroli tmp i bez konkretnego miejsca może być ciężej, ale też zwykła lodówka może spełnić wymagania ( ͡º ͜ʖ͡º)

Uwielbiam sproszkowane ziemniaki, te "kosmicznej które wymagają tylko ciepłej wody ( ͡º ͜ʖ͡º) taka metoda była by chyba najlepsza,
  • Odpowiedz
  • 1
@picasssss1 mam jeden swoj ulubiony nóż ( ͡º ͜ʖ͡º) prezent od różowej (ʘʘ) I ostrzałke, ale taka zajebista że by Ci szczęka opadła ( ͡º ͜ʖ͡º) Uwielbiam gotować, Uwielbiam gadżety, nie da się chyba lepiej trafić xD
  • Odpowiedz
  • 0
@picasssss1 dłuższy czas przyrządzania mam na pewno, ale wydaje mi się że to też moja wina, ale odkad zacząłem robić na krajalnicy to efekty są dużo lepsze, tak samo namaczanie wcześniej, odpowiednie przygotowanie duzo daje, wcześniej myslalem ze tylko włóż, włącz i wyjmij, ale jednak duże nie xD
  • Odpowiedz