Wpis z mikrobloga

• 0
@xoes bo przez przeglądarkę to ciężko dodawać zdjęcia, a aplikacja działa jak by nie chciała ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@nutellowy a i za to się wezme, pierwsze wszystko z książki chce zrobić ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@franaa piekarnik powinien dać rady, tylko trzeba więcej kontrolować i ma mniej miejsca, ja mam dehydrator wiec sprawa jest prostrza.

Widzialem nie raz za 100zl w Lidlu czy biedronce, powinny spisać się tak samo dobrze
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@v1lk: Tzn. Ja mam kuchenkę gorenje z funkcją suszenia w piekarniku i najmniej na 40 stopni mogę ustawić. Zastanawiałem się po prostu czy to urządzenie jest jakieś wyjątkowe, ale okazuje się, że nie. Suszyłem już jabłka, gruszki, żurawinę i mięsko i wszystko cacy ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@franaa a to tak, jeżeli typowo masz piekarnik do tego to cacy ( ͡º ͜ʖ͡º) tylko jedyna różnica, to miejsce, tutaj masz typowo dehydrator z masą miejsca () a w piekarniku ile zmieścisz?
I pobór mocy mnie w takim przypadku ciekawi ( ͡º ͜ʖ͡º) w obu urządzeniach, jak by to wyszło
  • Odpowiedz
  • 1
@v1lk: Ja mam cholernie małą kuchnię i kombinuje jak zmywarkę wstawić xD Nie ma opcji na kolejne urządzenie, a i tak używam tego na tyle mało, że w moim przypadku to urządzenie jest zbędne. Aczkolwiek nie twierdzę, że jest bez sensu ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@franaa a wiele zależy od miejsca, spróbuj poszukać tych małych, mobilnych zmywarek nie do zabudowy, wejdzie wszędzie i przy mniejszej ilości garnków całkiem fajne urządzenie
  • Odpowiedz
  • 1
@v1lk: Za czymś takim się rozglądam póki co, jak nagromadze fundusze to kuchnia i łazienka pójdą do przebudowy, wtedy wstawię normalną.
  • Odpowiedz