Wpis z mikrobloga

@Vilgefort: teraz właśnie obejrzałem to video xD To faktycznie debil xD Chłop niby duzo zarabia ale wszystko praktycznie wydaje, nic nie będzie jego, chata wynajęta, auto też nie jego, wszystko na pokaz w faktycznie niech mu dadzą bana i elo xD To taki sam debil jak Daniel, tylko ze ma więcej farta.
  • Odpowiedz
@Hejtel: Dokładnie, ja jestem trochę starszy od rafona, ale jednak już zarobiłem na działkę budowlaną i myślę o budowie domu, a nie zarabiam nawet tyle co on, także XD
  • Odpowiedz
@Vilgefort: Przecież ma pewnie umowę z fejsem na 20k miesięcznie, do tego dochodzi hajs z donejtow, czy innych p-----l i jeszcze na tym oszczędza, szukanie dziury w całym
  • Odpowiedz
@Anunnaki: no ja podobnie, auto średniej klasy mam(swoje), mieszkanie co prawda w kredyt ale już 5 lat spłacone zostało mi 10...i elo i nie żyje mi się źle, ale ma taki grunt że nawet jak powinęła by mi się noga to jednak się utrzymam, a tu widać trochę lekką ręką r------------e hajsu
  • Odpowiedz
@Vilgefort: Zarabiam to mam, mało co się nie popłakał. Tak to jest jak się żyję ponad stan myślał że z fake mma przytuli trochę siana teraz, to wziął nową furę a tu lipa.
  • Odpowiedz
@Vilgefort: to nawet nie jego połowa miesięcznych przychodów :P więc co to jest? więcej zarabiasz to standard życia rośnie a co za tym idzie wydatki również. Jak zarabiasz 5k to połowę tej swojej wypłaty i tak wydasz na koszty stałe.
  • Odpowiedz