https://youtu.be/dntWpHOLf3k 28 letni chłop z perm banem na YouTube, wyrokiem w zawiasach, w------y z fame mma, w----ł się w 10k miesięcznie kosztów stałych (w tym 5300 to same raty za auta). Jakby dostał bana na streamy na FB to z komornika do końca życia nie wyjdzie. Nie ma to jak ogarnianie swoich finansów osobistych :D #rafonix #danielmagical #patostreamy #famemma #pieniadze #finanse
@Vilgefort: teraz właśnie obejrzałem to video xD To faktycznie debil xD Chłop niby duzo zarabia ale wszystko praktycznie wydaje, nic nie będzie jego, chata wynajęta, auto też nie jego, wszystko na pokaz w faktycznie niech mu dadzą bana i elo xD To taki sam debil jak Daniel, tylko ze ma więcej farta.
@Hejtel: Dokładnie, ja jestem trochę starszy od rafona, ale jednak już zarobiłem na działkę budowlaną i myślę o budowie domu, a nie zarabiam nawet tyle co on, także XD
@Vilgefort: Przecież ma pewnie umowę z fejsem na 20k miesięcznie, do tego dochodzi hajs z donejtow, czy innych p-----l i jeszcze na tym oszczędza, szukanie dziury w całym
@Anunnaki: no ja podobnie, auto średniej klasy mam(swoje), mieszkanie co prawda w kredyt ale już 5 lat spłacone zostało mi 10...i elo i nie żyje mi się źle, ale ma taki grunt że nawet jak powinęła by mi się noga to jednak się utrzymam, a tu widać trochę lekką ręką r------------e hajsu
@Vilgefort: Zarabiam to mam, mało co się nie popłakał. Tak to jest jak się żyję ponad stan myślał że z fake mma przytuli trochę siana teraz, to wziął nową furę a tu lipa.
@Hejtel: człowieku czego ty oczekujesz od patoli( bo przecież normlani nie lądują na wyraźną prośbę matki w jakimś ośrodku wychowawczym) Nikt nie wychował tucznika, rafona czy Wiśniewskiego, w szacunku do pieniądza i nigdy ich nikt nie nauczył gospodorowania zasobami, na tak prostym choćby przykładzie jak kieszonkowe czy przykładzie z góry od rodziców, którzy robili tak żeby nie musiec czekać do dnia wypłaty z wywieszonym językiem, i chodzić kilka dni przed
@sindram: no bo to jest ich bieda umysłowa i dom z jakiego pochodzą. w domu była zawsze bieda to teraz to próbują nadrobić. może teraz chwilowo siano jest, ale co z tego jak podejmuje idiotyczne decyzje żeby sobie nadrobić braki z młodości. n------e rat i lizingów, gola sie obrazi, noga sie powinie i zostaje kabel usb. rafon sam w sobie ma słabą medialność. nic sam nie wypromował, a wielkiego ulicznika
@Vilgefort: to nawet nie jego połowa miesięcznych przychodów :P więc co to jest? więcej zarabiasz to standard życia rośnie a co za tym idzie wydatki również. Jak zarabiasz 5k to połowę tej swojej wypłaty i tak wydasz na koszty stałe.
28 letni chłop z perm banem na YouTube, wyrokiem w zawiasach, w------y z fame mma, w----ł się w 10k miesięcznie kosztów stałych (w tym 5300 to same raty za auta).
Jakby dostał bana na streamy na FB to z komornika do końca życia nie wyjdzie.
Nie ma to jak ogarnianie swoich finansów osobistych :D
#rafonix #danielmagical #patostreamy #famemma #pieniadze #finanse
Nikt nie wychował tucznika, rafona czy Wiśniewskiego, w szacunku do pieniądza i nigdy ich nikt nie nauczył gospodorowania zasobami, na tak prostym choćby przykładzie jak kieszonkowe czy przykładzie z góry od rodziców, którzy robili tak żeby nie musiec czekać do dnia wypłaty z wywieszonym językiem, i chodzić kilka dni przed