Wpis z mikrobloga

Bo starsi nie zdają sobie sprawy o problemach młodych mężczyzn w tych czasach. Babci nie przyjdzie do głowy takie coś jak dzisiejsze księżniczki i julki. Notabene to one zapoczątkowały ten trend. Ja też nie zdawałem sobie sprawy o tych problemach gości 20lvl. Kiedyś tak nie było, mówi Ci to gość po trzydziestce, któremu bliżej do 50 niż 18. Wszystko #!$%@?ł internet. Jeszcze 10 lat temu było normalnie.

@Ochlapto: calkowicie powazne pytanie,
@DryfWiatrowZachodnich: Po wojnie był nadmiar kobiet w stosunku do ilości mężczyzn. Różnica między piekłem a niebem. Plus kobiety nie były tak samodzielne jak teraz i potrzebowały oparcia. Można by rzec, że to kobiety po wojnie były spermiarzami.

@Ochlapto: zgadzam się, rynek matrymonialny był zupełnie inny 10 lat temu. Internet wszystko #!$%@?ł plus pełzająca z zachodu rewolucja seksualna.
@Jackdanielov: Jesteście po prostu chorzy. Dlaczego tacy ludzie jak Ty uważają, że kobieta i seks wystarczą do pełni szczęścia? Jak już masz babę, to myślisz tylko o tym, jak sprawić żeby dała Ci dwa dni spokoju. Trzeba żyć tak, żeby być szczęśliwym, a nie myśleć o życiu zwykłych śmiertelników, którzy #!$%@? szkołę, pracują za 3k netto, a po 40-stce zostanie im tylko piwko, telewizor i narzekanie na rząd. Ale oni RUCHALI
Dlaczego tacy ludzie jak Ty uważają, że kobieta i seks wystarczą do pełni szczęścia?

@patryk-dobrzynski: bo tego im brakuje? Jak ktoś nie ma pieniędzy to myśli że jak je zdobędzie będzie szczęśliwy, jak nie ma znajomych to będzie uważał ich posiadanie za priorytetowe do bycia szczęśliwym itd. Tak działają ludzie i to w pełni normalne
Bo starsi nie zdają sobie sprawy o problemach młodych mężczyzn w tych czasach. Babci nie przyjdzie do głowy takie coś jak dzisiejsze księżniczki i julki.

@Ochlapto: xD ale taguj #urojeniaprzegrywoidalne xD bo za komuny, to juleczki rozkładały nogi jak byle przegryw poprosił o buziaka? XD Było jeszcze gorzej, dzisiaj masz kina, netflixy, miliony barów, restauracji, muzeów i innych miejsc, gdzie możesz zaprosić dziewczynę i mieć chociaż temat do rozmowy, a wtedy?
@Jackdanielov: Jeśli chodzi o komentarze i ogólnie o tag przegryw to mam wrażenie ze poza użalaniem się i poklepywaniem po pleckach nic innego nie robicie. Znam kilku facetów którzy z wyglądu zawsze mocne 2/10 ale charakter 8. Nigdy nie mieli problemu ze znajomymi choć dziewczyny rzeczywiście żadnej nie mieli. Po wyjściu ze szkoły wzięli się za siebie i skoczyli na mocna 7/8 i maja te swoje drugie połówki.
Jesteście po prostu chorzy. Dlaczego tacy ludzie jak Ty uważają, że kobieta i seks wystarczą do pełni szczęścia? Jak już masz babę, to myślisz tylko o tym, jak sprawić żeby dała Ci dwa dni spokoju. Trzeba żyć tak, żeby być szczęśliwym, a nie myśleć o życiu zwykłych śmiertelników, którzy #!$%@? szkołę, pracują za 3k netto, a po 40-stce zostanie im tylko piwko, telewizor i narzekanie na rząd. Ale oni RUCHALI a Ty
@Freeyour: po pierwsze patetyczne w języku polskim to nie to samo co pathetic w angielskim więc się doedukuj. Po drugie, żeby zrozumieć jak niszcząca jest świadomość braku powodzenia u płci przeciwnej musiałbyś sam tego doświadczyć. Ale po co, lepiej rzucić #!$%@? tekstem "jak ja nie rozumiem to musi być bez sensu, idź pobiegać xddd"
Po drugie, żeby zrozumieć jak niszcząca jest świadomość braku powodzenia u płci przeciwnej musiałbyś sam tego doświadczyć.

@NPC_358034: A myslisz, ze tego nie doswiadczam? Słaby z ciebie psycholog, doswiadczam brak powodzenia u kobiet i gdy skonczylem wszystkie szkoly mnie juz ten fakt w ogole nie boli. W latach szkolnych troche bolało, lecz zawsze miałem powazniejsze problemy niz brak ruchania.