Aktywne Wpisy
rysiekryszard +85
Możecie zgadywać jakiego koloru jest dziecko tej kobiety. Tak, dobrze zgadliście XD.
Może znajdzie się na tagu jakiś nowy wujek, powodzenia XD. Mokebe zrobił co miał zrobić, załał cipkę i się ulotnił. Wy będziecie z pewnością bardziej odpowiedzialni i przyjmiecie ten dar xD.
#przegryw #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #blackpill
Może znajdzie się na tagu jakiś nowy wujek, powodzenia XD. Mokebe zrobił co miał zrobić, załał cipkę i się ulotnił. Wy będziecie z pewnością bardziej odpowiedzialni i przyjmiecie ten dar xD.
#przegryw #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #blackpill
RED IS BAD, producent Polskiej odzieży patriotycznej wypuszcza limitowaną serię koszulek ,,Keep calm and f**k Stepan Bandera ", ,,Ludobójstwo Wołyńskie " Zamówienia można składać wyłącznie do 16.07.2023 (po tej dacie produkt znika ze sklepu). Wysyłka zamówień rozpocznie się od 26.07.2023. Cały dochód z koszulki zostanie przeznaczony na budowę pomnika ofiar ludobójstwa wołyńskiego na Powązkach Wojskowych w Warszawie, o który stara się Stowarzyszenie "Wspólnota i Pamięć". #neuropa #ukraina #polska #historia #wolyn #ludobojstwo
Ja rozmyślający: Lepiej się powiesić dzisiaj czy jutro
#przegryw #depresja
@Ochlapto: calkowicie powazne pytanie,
I mówi to gość, który ma jeszcze gorzej niż wy wszyscy, bo jest niepełnosprawny
@Ochlapto: zgadzam się, rynek matrymonialny był zupełnie inny 10 lat temu. Internet wszystko #!$%@?ł plus pełzająca z zachodu rewolucja seksualna.
@patryk-dobrzynski: bo tego im brakuje? Jak ktoś nie ma pieniędzy to myśli że jak je zdobędzie będzie szczęśliwy, jak nie ma znajomych to będzie uważał ich posiadanie za priorytetowe do bycia szczęśliwym itd. Tak działają ludzie i to w pełni normalne
@Ochlapto: xD ale taguj #urojeniaprzegrywoidalne xD bo za komuny, to juleczki rozkładały nogi jak byle przegryw poprosił o buziaka? XD Było jeszcze gorzej, dzisiaj masz kina, netflixy, miliony barów, restauracji, muzeów i innych miejsc, gdzie możesz zaprosić dziewczynę i mieć chociaż temat do rozmowy, a wtedy?
Komentarz usunięty przez moderatora
@NPC_358034: A myslisz, ze tego nie doswiadczam? Słaby z ciebie psycholog, doswiadczam brak powodzenia u kobiet i gdy skonczylem wszystkie szkoly mnie juz ten fakt w ogole nie boli. W latach szkolnych troche bolało, lecz zawsze miałem powazniejsze problemy niz brak ruchania.