@FulTun: podgrzać miejsce do temp. parowania wosku i nie trzeba kuć. NO ALE TO TRZEBA MIEĆ MÓZG A NIE PÓŁ ŻYCIA TYRAĆ W WYKOŃCZENIÓWCE PRZY HARNASIU ( ͡°͜ʖ͡°)
Bierzesz suszarke, wiejesz w to miejsce gorącym powietrzem. Przykładasz papierowy ręcznik który wchłania parafinę (bo to są niemal na pewno świeczki parafinowe). Powtarzasz. Po chwili nie ma śladu.
Moja kobieta robi świeczki i jestem ekspertem od usuwania wosku z każdej możliwej powierzchni.
@Pierorzek: Ło mirku co się tak uniosles. Spokojnie ja tylko śmieszkuje. Przecież obaj wiemy że świeczki spadły na podłogę nie brudząc ściany. Teraz mamy inny problem, jak usunąć wosk a później plamy z paneli( ͡°͜ʖ͡°)
źródło: comment_1613921129BXjD3YF8WrujxyaIc5kbRh.jpg
PobierzMajster mówi że trzeba kuc to kujemy.
Bierzesz suszarke, wiejesz w to miejsce gorącym powietrzem. Przykładasz papierowy ręcznik który wchłania parafinę (bo to są niemal na pewno świeczki parafinowe). Powtarzasz. Po chwili nie ma śladu.
Moja kobieta robi świeczki i jestem ekspertem od usuwania wosku z każdej możliwej powierzchni.
Komentarz usunięty przez autora
Tylko mówię, że istnieje normalna opcja usunięcia wosku z większości powierzchni. Może komuś się przyda. Moje życie jest łatwiejsze odkąd to odkryłem.
Spokojnie ja tylko śmieszkuje. Przecież obaj wiemy że świeczki spadły na podłogę nie brudząc ściany.
Teraz mamy inny problem, jak usunąć wosk a później plamy z paneli( ͡° ͜ʖ ͡°)