cheeseandonion
253
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
zefj
@FulTun: ale ty musisz miec smutne zycie
324
FulTun
@cheeseandonion: I tak zabryzgana woskiem ściana już jest nie do pomalowania bez kłucia w tych miejscach tynku. Bravo.
81
g683933
g683933
@FulTun: podgrzać miejsce do temp. parowania wosku i nie trzeba kuć. NO ALE TO TRZEBA MIEĆ MÓZG A NIE PÓŁ ŻYCIA TYRAĆ W WYKOŃCZENIÓWCE PRZY HARNASIU ( ͡° ͜ʖ ͡°)
30
Kami-chan
@FulTun: kucia nie kłucia
19
P.....k
P.....k
@g683933: @FulTun: @Tostownica: @FulTun:

Bierzesz suszarke, wiejesz w to miejsce gorącym powietrzem. Przykładasz papierowy ręcznik który wchłania parafinę (bo to są niemal na pewno świeczki parafinowe). Powtarzasz. Po chwili nie ma śladu.

Moja kobieta robi świeczki i jestem ekspertem od usuwania wosku z każdej możliwej powierzchni.
15
chce_miec_psa
@cheeseandonion: myślałam, że w łeb se przywali
6
LeslieDancer
@FulTun: może ściana pomalowana jest Magnatem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
3
g683933
g683933
@FulTun: .......... jestem ....... opóźniony ...... przepraszam ................... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
3
tellet
@FulTun: kłuć to możesz loszkę kutasem, ściany się kuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
3
Tostownica
Tostownica
@Pierorzek: A kobieta @FulTun jest Majster i mówi że trzeba kuć.
2
Tostownica
Tostownica
@g683933: Tłuste i tak zostanie( ͡° ͜ʖ ͡°)
Majster mówi że trzeba kuc to kujemy.
1
uszyk90
@cheeseandonion: tak to widze
1
g683933
g683933
@Pierorzek: tak też powinno hulać. No ale @FulTun jest robol i trzeba ufać, że u siebie robi jak u siebie a u innych na odp... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
Otworz
@cheeseandonion: chciała zgasić i zgasiła ¯\_(ツ)_/¯
0
FulTun
@g683933: Ha ha ha .......Fachowiec....... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
FulTun
@g683933: Nie przepraszaj. każdy ma swoje zdanie.. Rozumiem.
0
FulTun
@tellet: Muka
0
P.....k
P.....k
@Tostownica: w dupie mam jego ścianę, chce to może ją zerwać zębami i potem nową tapetę przykleić na ślinę.

Tylko mówię, że istnieje normalna opcja usunięcia wosku z większości powierzchni. Może komuś się przyda. Moje życie jest łatwiejsze odkąd to odkryłem.
0
Tostownica
Tostownica
@Pierorzek: Ło mirku co się tak uniosles.
Spokojnie ja tylko śmieszkuje. Przecież obaj wiemy że świeczki spadły na podłogę nie brudząc ściany.
Teraz mamy inny problem, jak usunąć wosk a później plamy z paneli( ͡° ͜ʖ ͡°)
0