Aktywne Wpisy
ArnoldZboczek +521
Ministerstwo zdrowia nie ma 3 mld dla szpitali, ale dla #deweloperka zawsze się znajdą. Różnica pewnie jest taka, że szpitale nie opłacają kampanii wyborczych ¯\(ツ)/¯
#nieruchomosci #kredytnastart
#nieruchomosci #kredytnastart
iforgotmypass_ +339
Bawi mnie że ludzie / rząd / urzędy cisną po #programista15k którzy przechodzą na b2b, a wszyscy zapominają o majstrach co wszystko biorą w gotówie do łapy i c--j, nie zapłacą żadnego podatku xD
#polska #podatki
#polska #podatki
#mtb #rower #rowery
na dlonie zaleznie od wiatru albo rekawiczki zimowe albo wiosenno/letnie.
Szykja to
mam tą od 3 lat. Po zwinieciu miesci sie w kieszonce bluzy, jest dla mnie caloroczna. daje rade i w zime i jesien / wiosna. Wody i wiatru nie przepuszcza z zewnatrz w ogole. wode od srodka srednio wypuszcza, ma wywietrzniki pod pachami ale jest to troche za malo i latem przy deszczu i temperaturze +20 w srodku jestes tak samo mokry :)
ale za tę cene jest
Jeśli trasa typowo wspinaczkowa, to wiatr nie wychładza i mniej warstw można wrzucić. Ja jeżdżę w koszulce termoaktywnej z dekathlona, na to jeszcze jedna, na to ewentualnie koszulka poliestrowa i na to koszulka rowerowa z krótkim. Jak jest chłodno to jeżdżę, gdy jest względnie sucho, bo jak się wilgoć to się zaraz pocę, a nie mam koszulki