Aktywne Wpisy

Atreyu +979
Moja mama właśnie umarła
Ten wpis miał być prośbą o modlitwę o zdrowie, ale nie zdążyłem. Odeszła o 3 w nocy
Choroba nowotworowa. Pod koniec lutego trafiła do szpitala. Rak przez długi czas nie dawał żadnych objawów. Zaczęło się od zwykłego bólu brzucha. Później stan pogarszał się z dnia na dzień. Najpierw oddział chorób wewnętrznych, pod koniec opieki paliatywnej. Zrezygnowałem z pracy i wróciłem do kraju żeby z nią być, ostatnie dni
Ten wpis miał być prośbą o modlitwę o zdrowie, ale nie zdążyłem. Odeszła o 3 w nocy
Choroba nowotworowa. Pod koniec lutego trafiła do szpitala. Rak przez długi czas nie dawał żadnych objawów. Zaczęło się od zwykłego bólu brzucha. Później stan pogarszał się z dnia na dzień. Najpierw oddział chorób wewnętrznych, pod koniec opieki paliatywnej. Zrezygnowałem z pracy i wróciłem do kraju żeby z nią być, ostatnie dni
źródło: 1000015118
Pobierz
Maczuga_Herkulesa18 +378
Załadowałem sie w krypto za 22 tys zł. Za tydzień zawołam plusujących jak na tym wyszedłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) #kryptowaluty #gielda #inwestycje #pieniadze #zarabianie
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Powiem Wam, że od momentu zamknięcia siłowni czuję się znakomicie. Za szybą pusto a na przystanku zero potęgujących mój przegryw osobników ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#otwieramy - walcie się. Oby #lockdown jak najdłużej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przegryw #wygryw #lockdown #koronawirus #niepopularnaopinia #gownowpis #grubasy #oswiadczenie
https://tko.pl/75039,2021,02,17,smierc-46-letka-do-zgonu-przyczynial-sie-nadwaga
Od 8 lat jeżdżę na rowerze - najpierw trekkingowych, potem doszła szosa oraz góral. W zimę też trochę biegam. Teraz w wieku 35 lat jestem bardziej sprawny niż w szkole średniej. Siłowni nie lubię (próbowałem chodzić, spotykałem się nawet z życzliwością osób ćwiczących - nawet takich
Niestety zdiagnozowali mi wczoraj przepuklinę pępkowa, co wyklucza ćwiczenia aż do operacji :(
Do tego mam stłuszczoną wątrobę. Wszystko przez nocne żarcie naczosów przez ostatnie 2 lata
Bolą, ale to przez zły fotel w pracy
Ja jak spowrotem wpadłem na 80kg/183 to mi wystający brzuch zaczął przeszkadzać, człowiek by chciał wrócić do 74
Nie wiem jak to jest go nie mieć. Zawsze byłem gruby