Wpis z mikrobloga

Jakie macie doświadczenia z podwójną umywalką w łazience? Sprawdza się w praktyce czy raczej jest to zbędne przy rodzinie 2+1? Dodam że w mieszkaniu mam łazienkę+ oddzielne pomieszczenie z WC z pojedynczą umywalką.
Czekam jak zawsze na podzielone opinie ekspertów ( ͡º ͜ʖ͡º)

#remontujzwykopem #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #budownictwo
spec_IT - Jakie macie doświadczenia z podwójną umywalką w łazience? Sprawdza się w pr...

źródło: comment_1613508924c7Gy9C6RwuwPA2RENq5GeK.jpg

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@spec_IT: ja ze swoją dawaliśmy sobie radę w jednej - bierzesz szczoteczkę, nakładasz pastę odsuwasz się krok żeby różowa mogła i tyle

jak często się zdarzają sytuacje, że nagle we dwoje musicie skorzystać z umywalki?

u teściów były dwie to plus był taki, że każdy kot miał swoją do spania
  • Odpowiedz
@spec_IT: sprawdzała się w hotelach jak z różnymi tam jeździłem do USA - ale to głównie dlatego, ze raczej na wakacjach wychodzi się razem częściej
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@spec_IT: 2 łazienki (1 mała, ale z prysznicem, druga większa z wanną, prysznicem, dwiema umywalkami) - na razie jedna umywalka zarasta kurzem, bo oboje z żoną "polubiliśmy" drugą, ale myślę że jak dzieci podrosną to może być przydatne.
  • Odpowiedz
  • 7
@spec_IT jeżeli masz miejsce to super sprawa. Jeżeli ze swoim kobitą czy facetem zbieracie się do wyjścia w tym samym czasie to bardzo wygodne. Dwie umywalki wymuszają też w praktyce duże lustro na ścianie co ładnie powiększa łazienkę.
  • Odpowiedz