Wpis z mikrobloga

@Mieszkopol: Na krótką chwilę tak, ale na dłuższą metę wiadomo że nie jest materiałem na związek. Działa tutaj taka sama zasada jak gdyby faceta spytać czy umówił by się z napompowaną botoksem i silikonem modelkę z Instagrama bez zainteresowań. 99% nie obchodziło by czy posiada jakieś hobby ani czy jest ciekawa. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Mamciewbupsku: ja bym bardzo chętnie jakąś poznał gdzieś wyszedł i w ogóle ale co z tego jak jestem 5/10 175cm zakola , tindera nawet nie zakładam bo wstydzę się mojej mordy i pewnie miałbym 0 par
J---ć to wszystko
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@red7000: wiesz, na zdjęciach na insta wygląda to w miarę ladnie, na żywo to jakbyś sobie lalkę kupił i to taką z chin, z toksycznego plastiku xD
  • Odpowiedz
Na krótką chwilę tak, ale na dłuższą metę wiadomo że nie jest materiałem na związek

@Phyrexia: wiadomo, przystojniak porucha a potem dziewczyna z 10+ partnerów i tak znajdzie sobie swojego beciaka który nie będzie o niczym wiedział
  • Odpowiedz
@Przegrywhere: Wyolbrzymiona zarzutka. To nie jest tak, że one od razu rzucają się na Klaudiusza jak wygłodniałe lwice, lecz dają mocno do zrozumienia, że bardzo chętnie porozmawiają, a potem spotkają się osobiście. No i piszą pierwsze w dużej ilości przypadków, albo czekają aż Klaudiusz napisze, ale jak nie rozpoczyna konwersacji to biorą inicjatywę w swoje ręce. Nie ma tak, że puszczają im hamulce i to od razu podczas pierwszej rozmowy.
  • Odpowiedz