Aktywne Wpisy

ish_waw +966
luke-mat +442
Przypominam tezy tego człowieka:
-Amerykanie tracą prymat
-Amerykanie wycofają się na swoją półkulę
-Amerykanie będą się izolować
-Amerykanie są za słabi na Wenezuelę
Tymczasem Amerykanie robią za kostuchę obcych reżimów. Jednego porywają z łóżka, drugiemu robią hellfire, likwidują go razem z najwyższymi władzami. Pływająca demokracja nadal jest policjantem świata. Rosja i Chiny stuliły mordy i siedzą cicho, bo ciocia Ameryka nie żartuje i ściągnęła kapcia
#iran #usa
-Amerykanie tracą prymat
-Amerykanie wycofają się na swoją półkulę
-Amerykanie będą się izolować
-Amerykanie są za słabi na Wenezuelę
Tymczasem Amerykanie robią za kostuchę obcych reżimów. Jednego porywają z łóżka, drugiemu robią hellfire, likwidują go razem z najwyższymi władzami. Pływająca demokracja nadal jest policjantem świata. Rosja i Chiny stuliły mordy i siedzą cicho, bo ciocia Ameryka nie żartuje i ściągnęła kapcia
#iran #usa
źródło: image
Pobierz

A taki kebs? Dla mnie osobiście stoi niżej niż taki kebs lokalowy u turasa, który sprzedaje kule mocy. A już taki kraftowy turek, który ma jeszcze schludny i elegancki lokal, to już niebo a ziemia. Gdy jest zimno, dodatkowo musisz jeść na zewnątrz, albo wynos. Często stoi przed galeriami, gdzie znajdują się restauracje i food halle.
Jeżeli ktoś nie jest w stanie sam ogarnąć lokalu i całego know how kebabowego, to po prostu nie nadaje się na ten biznes. A na start z taką franczyzą i tak musisz coś tam wyłożyć, to nie jest tak, że wchodzisz w to za darmo.
Zapraszam do dyskusji.
#biznes #kebab #pieniadze #polska #jedzenie #restauracja #ekonomia #kiciochpyta #franczyza
źródło: image
PobierzA potem sie okazalo ze jest 5 razy drozej (-‸ლ)
W sensie nie wiem czy oni nie sprawdzili cen? Chyba wierzyli na slowo. Natomaist troche stajac
Komentarz usunięty przez moderatora
Jakieś 3 miesiące później zorientowałem się że po budzie zostało tylko puste miejsce. Nikt nie zauważył jak zabrali budę.
Pewnie którejś nocy zwinęli interes i pojechali w cholerę.
Ja bym nigdy na cos takiego nie poszedl, bym szukal z ktorej strony mnie chca oszukac. Ale ze znalazl ssie ktos kto sie zgodzil to az tak bardzo mnie nie szokuje.
Na żabkę
@NadwornyPanicz: No tak ale trzeba mieć 40 koła papieru no i liczyć się z tym ze pierwsze 6 miesięcy będziesz łapał kontakty, opracywał procesy i szkolił załogę. No i nie zarobisz pewnie ani złotowki więc musisz mieć poduszkę.
@dcoder: Na początku było to możliwe, dodatkowo dało się kupić przyczepę na własność. Teraz bafra lepiej się zabezpieczyła w umowach i cięzko z tego wyjść
Większość kebabów jest lepsza w smaku.