Aktywne Wpisy

Daszka +1
#chcepogadac Nocne Polaków rozmowy. Co robicie? Lulacie?

wfyokyga +20
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file497302056630926366
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: comment_1613451768IWgyYAFyvstclQeU0R9n4x.jpg
Pobierz@morgiel: Z jednej strony racja, bo każde pokolenie tak pieprzy na młodsze, z drugiej jednak trochę ignorancja.
Rośnie pokolenie które nie pamięta czasów bez social mediów, zobaczymy jakie to będzie miało skutki.
Mnie przeraża pod filmikami na yt, te skomlenie o lajki, suby. To nie jest normalne.
@morgiel: Weź poczytaj komentarze pod postami z tiktoka. Tam się takie skrajne boomerstwo wylewa, że koniec XD
Jak byłem mały to dziadek kumpla z podstawówki jakąś szopę chciał rozebrać. I powiedział nam, że jak chcemy to możemy wszystko co jest w środku zabrać na złom. Jak się okazało, w środku było tyle puszek, że wyszły z tego 3 taczki pogniecionych puszek i jakieś 3 kolejne wyjazdy do złomu. Najlepsze, że do złomu z tego miejsca było ponad pół godziny drogi z tą taczką ;d
Komentarz usunięty przez autora
@kleopatrixx: Zwykle każde kolejne pokolenia ma lepiej, co mnie cieszy.
Dziadkowie mieli II WŚ, rodzice komunę, a ja mam znacznie lepiej niż oni i nikt mnie bagnetem nie wpycha do pociągu na Syberię. Wystarczy docenić.
@Miedziany_Brodacz: Mi też jest przykro, że urodziłem się w takich czasach a nie innych. Przykro mi też, że nie nauczono cie szacunku do innych. Przykro mi także, że nie rozumiesz pewnych rzeczy na których nie mieliśmy wpływu a jednak czerpaliśmy radość z życia i dziś potrafimy cieszyć się