Aktywne Wpisy

zajsty +86
W 22 kolejce Harry Kane z dwoma golami.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL22
Pobierz
Wymiarowy +6
Mieliście kiedyś takiego agenta w pracy, co niby miał mieć dobry angielski, mocne B2, a co do czego przyszło to to było średnie A2 tak naprawdę, u mnie w robocie tak ostatnio bylo?
Masakra
#programista15k #programowanie #pracait
Masakra
#programista15k #programowanie #pracait

Regulamin usługi przewiduje takie sytuację, że przesyłka przekracza dozwolone wymiary.
W takiej sytuacji paczkę przekierowuje się do placówki, a adresata powiadamia się SMS-em oraz ewentualnie e-mailem.
Polecam zgłosić reklamację.
Witam przedstawiciela Poczty, nie chce nic reklamować, ta przesyłka to nie była sprawa życia i smierci i odebralem ja sobie nastepnego dnia, chcialem tylko zeby spolecznosc wypoku usmiala sie tak samo jak ja xD
Podejrzewam, że po tym i tak kurier będzie musiał się tłumaczyć u swojego przełożonego, a ten u swojego. Medialna sprawa się z tego zrobiła.
ps. Nie jestem związany z Pocztą Polską.
ps2. Nie wszystkie automaty należą do Poczty, część zlokalizowanych poza placówkami to własność SwipBoxa, a poczta tylko dzierżawi skrytki. Z tych maszyn korzysta także DHL i DPD. To jako ciekawostka.
źródło: comment_1613408387s2PqHssC1cz8Fw6ag55pwj.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora