Aktywne Wpisy

nad_niemnem +13

kasiknocheinmal +71
Ej, jak jesteście w pobliżu parków to weźcie ze sobą trochę słonecznika, płatków owsianych, pszenicy, niesolonych i nieprzyprawionych orzechów, sypnijcie do karmnika albo na udeptany śnieg, ptaki bardzo tego teraz potrzebują.
Byliśmy właśnie w Parku Lotników nakarmić wiewiórki, do tego sypnąć trochę ziarna ptakom i teraz, kiedy jest to najbardziej potrzebne, karmniki świeciły pustkami. Kiedy jest cieplej, są pełne, bo pewnie ludzie chętniej wychodzą się przejść na spacer, a teraz w karmnikach
Byliśmy właśnie w Parku Lotników nakarmić wiewiórki, do tego sypnąć trochę ziarna ptakom i teraz, kiedy jest to najbardziej potrzebne, karmniki świeciły pustkami. Kiedy jest cieplej, są pełne, bo pewnie ludzie chętniej wychodzą się przejść na spacer, a teraz w karmnikach

https://www.wykop.pl/wpis/55534211/mirki-z-lodz-albo-pabianice-potrzebuje-pomocy-jade/197657077/#comment-197657077
Balem się że nie zdążę przed zamknięciem sklepu do niego dojechać i okaże się że 250 km przejechane na nic.
Na szczęście @tomek_olo mi pomógł! :D pojechał do ikea przed 20 kupił dla mnie zlew a jak dojechałem chwile przed 21 na parking to się wymieniliśmy dałem mu hajs a on mi zlew!
Dzięki tomek_olo! Czuje dobrze człowiek!
źródło: comment_1613255663untvEaeQsOL0ES753HTQ84.jpg
PobierzNa pewno byś wtedy zdąrzył ( ͡º ͜ʖ͡º)
Brawo za fatygę
Anoni by Ci sami wysłali zlewy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)