Wpis z mikrobloga

#gielda #gpw

MLsystem

W sumie żadnej dyskusji nt. tego ,,wynalazku" nie widziałem - jedynie płacze wyleszczonych :D

Ale do rzeczy:

Myślicie, że to faktycznie może być ,,coś"? Czy zwykły scam?

Z jednej strony - Cały świat nie potrafił tego zrobić, a taka polska firemka zrobiła? Chiny na przykład zaprezentowały preparat do badania wymazu z tyłka ¯\_(ツ)_/¯

A z drugiej - no piszą, że jakieś wstępne badania to ma - poza tym - jednak jaki by Adrian nie był - to jednak prezydent - robić scam z głową państwa??

Ja tam widzę jeszcze potencjał do zarobku, a Wy?

https://businessinsider.com.pl/firmy/firma-ml-system-stworzyla-urzadzenie-ktore-wykrywa-koronawirusa-z-oddechu/lxx1kv8
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Cóż... rozsądek podpowiada, że to raczej lipa będzie - skoro cały świat nieogarnął tematu....

@Thorrand: sam sobie odpowiedziałeś na pytanie "Myślicie, że to faktycznie może być ,,coś"? Czy zwykły scam?"
  • Odpowiedz
@wyleszczony:

Jednak całe nasze podejrzenie opiera się wyłącznie na tym: PiS i Polska.

A gdyby akcja miała miejsce w USA i brał w niej udział Gates albo inny Musk?

Nie wiem:P Może w poniedziałek kupię trochę tego za kilka tys. Jak tylko trochę jeszcze poleci...
  • Odpowiedz
@wersalski_kasztan: znalezli zastosowanie dla technologii ktora udoskonalaja od lat a ze Cycon jest w radzie prezydenckiej to sie duda podlaczyl no jak uwazasz dla mnie to objetne czy to urzadzenie jest czy nie bez niego 300-500 tez by bylo spokojnie
  • Odpowiedz