Wpis z mikrobloga

#gielda #gpw

MLsystem

W sumie żadnej dyskusji nt. tego ,,wynalazku" nie widziałem - jedynie płacze wyleszczonych :D

Ale do rzeczy:

Myślicie, że to faktycznie może być ,,coś"? Czy zwykły scam?

Z jednej strony - Cały świat nie potrafił tego zrobić, a taka polska firemka zrobiła? Chiny na przykład zaprezentowały preparat do badania wymazu z tyłka ¯\_(ツ)_/¯

A z drugiej - no piszą, że jakieś wstępne badania to ma - poza tym - jednak jaki by Adrian nie był - to jednak prezydent - robić scam z głową państwa??

Ja tam widzę jeszcze potencjał do zarobku, a Wy?

https://businessinsider.com.pl/firmy/firma-ml-system-stworzyla-urzadzenie-ktore-wykrywa-koronawirusa-z-oddechu/lxx1kv8
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aecha:

O 15:30 nie drgnął, bo ludzie nie zdążyli zareagować. Natomiast na otwarciu miałeś +50%. No i przez ostatni czas akcje były skupowane przez ludzi, którzy ,,wiedzieli" (od 80zł do 100).

Jeśli ta dudomaszyna okaże się sukcesem, to kurs w--------i. Chyba nie zdajesz sobie sprawy, co by to mogło dla tej firmy oznaczać xD Przecież Chiny się chwalą, że mają patyczki które Ci włożą w dupę i to jest okey.
  • Odpowiedz
@aecha: Jak pisałem ten covido detektor jest dodatkiem do bardzo fajnej unikatowej technologii która ta firma posiada, to nie jest CLC gdzie prezes sypie akcjami czy geotrans tam sobie spekula siedzi i pare kołek zrobiłem, MLS trzymam od 50 zeta jak byś się interesował spółka to byś wiedział co tam się dzieje zreszta co ja będę pisał kupujcie gme i grotransa lol
  • Odpowiedz
@Thorrand: Ten alkomat to tylko jakiś poboczny temat w MLS. Główne tematy to BIPV i VIPV. Jeśli np. pyknie im wdrożenie QGlass w branży automotive to spodziewam się i tysiaka w najbliższych latach. To jedna z najciekawszych spółek na rodzimym parkiecie. Warto dodać, że oni raczej unikają szumu i po cichutku robią swoje, co jest dla mnie dużym plusem. Ten alkomat najprawdopodobniej bardzo dobrze działa, pytanie jak to rozegrają. W
  • Odpowiedz
Ja jestem z tą spółką już od ponad roku i nie przestaje mnie zaskakiwać. Znam ją dosyć dobrze, bo 6 lat temu współpracowaliśmy z ich działem R&D. Wtedy wiedziałem, że mają śmiałe pomysły. Kibicuje im przy wdrożeniu.
  • Odpowiedz