Aktywne Wpisy

MistrzKowalski +595
Polscy janusze biznesu to mnie r-----------ą ( ͡° ͜ʖ ͡°) wiedział janusz 2 miesiące wcześniej, że pracownik ma zaplanowany urlop na dwa tygodnie grudnia i nie będzie nikogo do obsługi maszyny, to przyjął zlecenia i cofnął pracownikowi urlop, a teraz jest w-------y, bo mu pracownik przyniósł fakturę za wyjazd (2500 zł) i od wtorku jest pracownik na zwolnieniu 3 tygodnie. A w nowym roku nie będzie miał pracownika

static_blue +150
#kosmos #astronomia ktoś widział ten rozbłysk przed chwilą. Jestem w okolicach Łodzi na S14, kierunek mniej więcej północny zachód?

MLsystem
W sumie żadnej dyskusji nt. tego ,,wynalazku" nie widziałem - jedynie płacze wyleszczonych :D
Ale do rzeczy:
Myślicie, że to faktycznie może być ,,coś"? Czy zwykły scam?
Z jednej strony - Cały świat nie potrafił tego zrobić, a taka polska firemka zrobiła? Chiny na przykład zaprezentowały preparat do badania wymazu z tyłka ¯\_(ツ)_/¯
A z drugiej - no piszą, że jakieś wstępne badania to ma - poza tym - jednak jaki by Adrian nie był - to jednak prezydent - robić scam z głową państwa??
Ja tam widzę jeszcze potencjał do zarobku, a Wy?
https://businessinsider.com.pl/firmy/firma-ml-system-stworzyla-urzadzenie-ktore-wykrywa-koronawirusa-z-oddechu/lxx1kv8
PIS zrobił już podobny wałek na biomedzie https://www.tvp.info/49995870/koronawirus-jest-polski-lek-na-covid-19-konferencja-biomed-lublin-wieszwiecej, ale jak widać ludzie bez problemu dali się nabrać na to samo kilka miesięcy później.
@Thorrand: pasuje idealnie do państwa pis
Jasna sprawa chłopaki...
BML to ponoć ten lek ciągle badają i testują - nadal tam leci spekula ostro, co te badania pokażą. Artykuł, który wkleiłeś też ma inny wydźwięk niż
@Thorrand: sam sobie odpowiedziałeś na pytanie "Myślicie, że to faktycznie może być ,,coś"? Czy zwykły scam?"
Jednak całe nasze podejrzenie opiera się wyłącznie na tym: PiS i Polska.
A gdyby akcja miała miejsce w USA i brał w niej udział Gates albo inny Musk?
Nie wiem:P Może w poniedziałek kupię trochę tego za kilka tys. Jak tylko trochę jeszcze poleci...
Nie, coś Ty. Instynkt samozachowawczy po akcji z GME wyostrzył mi się jeszcze bardziej :D
Ale za 100-120 kurła zaczynam się zastanawiać i nie wiem czy myślę dobrze - czy potrzebny mi jest kubeł zimnej wody:D
Aż tak by nie rosła :D
Zaryzykuję za kilka tys. w poniedziałek. C--j mi dupę;p
Ubrani po 150 mają do odrobienia niemal 50% xD
A od kiedy to spółki mają tyle, na ile zasługują? Ile wynika ze wskaźników? :D