Wpis z mikrobloga

@LonNon: jeżeli ktoś jest inteligentny to nieważne jaki zawód wykonuje. Mam znajomych rolników i po niektórych z daleka widać, że są rolnikami, a po niektórych w ogóle byś nie poznał co robią nawet po dłuższej rozmowie
  • Odpowiedz
@LonNon u mnie rodzina chciała wybić mi gospodarkę z głowy, ale ja to lubię i nie wyobrażam siebie nigdzie indziej. Co do kontaktów spolecznych to mam jakieś tam grono znajomych, kilku przyjaciół. jakieś tam historie z różowymi też były, ale ciężko znaleźć dłuższą relację z perspektywą wspólnego życia xd
i tyle jak dla mnie jest w pyte
  • Odpowiedz
@LonNon: powiedziałbym, że to zależy.
Mój ojciec jest rolnikiem i mógłbym powiedzieć, że jeśli chodzi o kontakty społeczne to jest totalnym dynamiczniakiem, a możliwe, że za młodu był chadem, matka poleciała na jego wygląd co wielokrotnie wspominała, bo przyjeżdżał do niej wcześniej jeszcze inny typek, a ojciec sam miał wiele kobit, ponoć nawet po ślubie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Do tego dużo jeździ po kraju i trochę za granicą, głównie oglądając
  • Odpowiedz
@LonNon Nie ważna jaka praca i gdzie mieszkasz, kontakty społeczne są zależne od charakteru. Osobiście z ojcem ogarniam gospodarstwo 200ha i mam czas na wakacje znajomych i hehe dziewczynki ( to znaczy na jedną bo różowa mnie stalkuje xD). Jak z kimś gadam i później się dowiaduje czym się zajmuje to zawsze zdziwieni, że nie jakis wsiur typowy itp. Także nie ma jakiejś zależności, że jak rolnik to od razu jakis
  • Odpowiedz