Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 7403
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 174
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Muszę później do ojca zadzwonić jak leci. Naprawia TV. Często zdarzają mu się klienci 80+ którzy już nie ogarniaja zbytnio technologii, tu mu się AV na pilocie wciśnie, tu mu się mute wciśnie i dźwięku nie ma. Pewnie dziś będzie pełno telefonów: Panie przyjedź bo odpalam TV a tu czarny ekran i jakieś napisy
  • Odpowiedz
@Siman słychać kwik świń odspawywanych od koryta ( ͡° ͜ʖ ͡°) najbardziej śmieszą mnie te komunikaty na niemieckich rozgłośniach i portalach ((oo))
  • Odpowiedz
@DzonySiara: Problem w tym, że wyborca pis cieszy się, że "kłamliwe media" typu TVN nie nadają w tym momencie. Mam znajomego pisowca, który twierdzi, że nic nie ogląda na tvn bo oni kłamią. Jak zapytałem jaką opinię ma na temat tvp to powiedział, że skoro TVN kłamie to i oni mogą xd To jest stan głębokiego wyprania mózgu.
  • Odpowiedz
@Logan00: Nic nie dotrze. @DzonySiara: będzie „niemieckie media strajkują bo nie chcą płacić podatków muuuuu”. Ale jak korporacje ruchaja na hajs z podatków Polskę od lat to PiS siedzi cichutko
  • Odpowiedz
@DzonySiara: @picasssss1: @AveCezariusz: W tej akcji nie chodzi o to, żeby dotrzeć do zakutych pisowskich łbów spranych przez tvpis i kościół, bo to już jest przegrana sprawa. Chodzi o to, żeby ocknęli się ludzie, których "polityka nie interesuje" i nie zdają sobie sprawy w jakim kierunku pędzi ten kraj.
  • Odpowiedz