Wpis z mikrobloga

@nie_programista_20k: nie znam się, ale zastanawia mnie jak brzmi nie-lekki AT skoro tutaj brzmi to dla mnie w taki sposób. I właściwie nie rozumiem czemu na takim występie miałaby choć jedna nutka nie wyjść jak fałsz? A na normalnych koncertach? Lepiej jakby wyszła niż coś takiego.
  • Odpowiedz
Po prostu przy takim występie nie ma mowy, żeby choć jedna nuta wyszła jak fałsz.

@nie_programista_20k: No popatrz, a artyści z wcześniejszych lat jakoś dawali radę bez AT. I nie, nie śpiewali bezbłędnie, bo taka jest natura głosu podczas biegania i skakania.

Nawet nie mam pretensji o AT, bo ta muzyka pewnie ma tak brzmieć, ale to tłumaczenie "nowego Michaela Jacksona", że musi komputerowo wyrównywać tonację żeby było równo, a
  • Odpowiedz
@szybki_zuk: @Tarec: Tak to sie tlumacze. A jaki jest prawdziwy powod? Po prostu AT weszlo tak mocno do muzyki rozrywkowej, Rap go odczarowal ze to juz zaden wstyd. To ze raperzy uzywaja to spoko i tak spiewac nie potrafia. Post Malone normalnie wali AT na kazdym koncercie mimo ze spiewac umie.
Nie jest pewien czy AT jest tu na pewno ale ma chórki w tle czy po prostu
  • Odpowiedz
@Mazurski_Separatysta: Czytając Twój komentarz poczułem się trochę jakbym wyszedł z jaskini, bo nigdy przedtem tego utworu nie słyszałem, a faktycznie jest całkiem przyjemny, nie mówiąc już o tym, że new retro wave (to nie ten styl, ale dostrzegam pewne podobieństwo) to jeden z moich ulubionych klimatów ostatnich lat.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@justkilling: szkoda tylko ze abel poszedł w drogę mega komercji, choc z drugiej strony fajnie, że mega komercją jest obecnie on a nie jakieś laski będące klonami samych siebie. Mam nadzieję, że po tych 80'owej płycie zrobi cos zupełnie nowego, bo poza dwoma kawałkami nie siadł mi ten album. Oby tylko nie zeswirowal jak Jackson
  • Odpowiedz
@broczapa: ześwirował xd po prostu sławni i bogaci realizują się w inny sposób
Dla mnie dobrze że poszedł w komerchę, robi co chce i nic go nie ogranicza, jeden album taki, drugi siaki, nie mam problemu z tym że któraś jego płyta mi się nie spodoba, jakoś przeżyję ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 1
@Farezowsky: z tych dwudziestu paru tysięcy wybrańców było dużo osób co walczą na pierwszej linii frontu z Covid. tak ich chcieli uhonorować. Fajne podejście.
  • Odpowiedz
  • 0
@justkilling: ja mowie o swirowaniu w stylu pałacu jak z dziecięcych bajek i inne dziecięce prefernecje MJ. Artyści wręcz z definicji nie powinni być normalni wg standardów społecznych, ale jakies granice tez fajnie żeby im przyświecały
  • Odpowiedz