Aktywne Wpisy

gerwazy-oko +102
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nacho_Libre +15
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

#kiciochpyta
@losowynick13: Moi rodzice też nie jeździli nigdy za granicę, bo bali się, że nie poradzą sobie bez języka albo że to kosmicznie niewyobrażalne koszty (pozostałość po mentalności PRL-u). Ale przecież nie ma przykazania, że trzeba całe życie postępować tak jak uczyli rodzice, można np. uczyć się na ich błędach.
Zresztą co jest złego w architekturze czy krajobrazie Krakowa? Przekroczenie wewnętrznej granicy UE podniosłoby rangę wycieczki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@janeeyrie: Bierzesz pod uwagę, że ktoś może nie mieć takiej potrzeby? Czy jeśli wycieczki lubisz Ty, to i każdy inny musi lubić? ¯\_(ツ)_/¯
No tak, Twoi rodzice nie jeździli, a Ty jeździsz, a rodzice niektórych nie jeździli i oni też nie jeżdżą.
@Titufe: No ja mam bardzo podobne doświadczenia, ewentualnie udawało mi się złapać jakąś fuszkę, taką że mogłam pojechać, zobaczyć i jeszcze zarobić (to już po studiach, jak coś umiałam).
@plusujemny: Niby nie, ale tak
@JejSerceBijeDlaMnie: Biorę pod uwagę, ale dla mnie to potrzeba tak naturalna, że równie dobrze mógłbyś powiedzieć, "bierzesz pod uwagę, że ktoś może nie mieć potrzeby jeść i pić?".
Może jakiś nomadyzm w genach, trudno orzec.
Czy
źródło: comment_16126831026CINxC6eWe78Zh77q8YqGF.jpg
Pobierz