Aktywne Wpisy
Atreyu +737
Jutro będzie mój pierwszy dzień mamy, bez mamy
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
badreligion66 +558
#kiciochpyta
2. różni są ludzie, niektórzy nie mają parcia na wycieczki i to nie jest nic złego. Każdego interesuje co innego,
@janeeyrie: mnie na przyklad dziwi jak ludzie mogą żyć nie interesując sie tym jak gdziała technologia wokół nich której na codzien używaja. Nie ciekawi ich jak dziala samochód, jak dziala komputer, jak dziala telefon, jak działa samolot itd. Ot po prostu magia w pudelku,
@Royal_Email: Mnie to bardzo interesuje, tak jak i biologia człowieka, sztuka, architektura, literatura. To jest komplementarne, albo chcesz się uczyć i doświadczać nowych rzeczy, albo nie.
- nigdy nie próbowali cygar i nie wiedzą czym się rożnią te z Nicaragui od innych
- nie próbowali zadnych szkockich czy japonskich single malt whiskeys, nie wiedza czym sie roznia trunki z highlands od tych z Islay
- nigdy nie zrobili raidu w MMO
- nie idzie
@sayo300 poczytalm sobie
"Nie ucz sie wszystkiego żeby we wszystkim nie zostać nieukiem".
@sayo300 zabolalo widze.
A śmieją się, bo IMO w dzisiejszym świecie podróże jako 'zainteresowania' u kobiet to odpowiednik sportu wpisanego w rubryce 'zainteresowania' u mężczyzn. Taki trochę substytut braku innych zainteresowań, najbardziej pospolite z pospolitych hobby, choć ofc są osoby na serio zakręcone sportem czy podróżami
@biauywilg: No właśnie, patrząc po odpowiedziach w tym wątku, to jednak główny problem.
@Pink_Floyd: chyba realia ci się pomyliły - all inclusive w hotelu w Tunezji to bieda wersja w porównaniu z Władysławowem czy Zakopanem...