Aktywne Wpisy

Umeraczyk +1
Jaki telefon za 1200ziko

xydeN- +62
Kamila o której mowa w mailu, to Kamila Wawrzyniak, jej konto na instagramie zostało usunięte wczoraj po wypłynięciu informacji, że jej nazwisko pojawia się w aktach Epsteina
Samo imię Kamila pojawia się kilkukrotnie w mailach w różnym odstępie czasowym
Kamila w 2004 roku była maturzystką i już w tamtym czasie zaczęła karierę modelki m.in w Paryżu
Oprócz Kamili Wawrzyniak w mailach przewinęło się nazwisko modelki Claudii Czapiewskiej (zablokowane komentowanie na ig, modelki Anety Pająk, przewinęło
Samo imię Kamila pojawia się kilkukrotnie w mailach w różnym odstępie czasowym
Kamila w 2004 roku była maturzystką i już w tamtym czasie zaczęła karierę modelki m.in w Paryżu
Oprócz Kamili Wawrzyniak w mailach przewinęło się nazwisko modelki Claudii Czapiewskiej (zablokowane komentowanie na ig, modelki Anety Pająk, przewinęło
źródło: IMG_8171
Pobierz

To co mirki sądzą o nowym bajku od deca? Jest karbą, ultegra i hydraulika. Cena 11k. Trudno się do czegokolwiek przyczepić.
#szosa #triban
@AllOver: dopiero się na stronie pojawił, więc trochę czasu minie
@dymel: no ja już się zastanawiam, pchnalbym swojego van rysela, dorzucił parę zł... tak z 7k i miałbym już wszystko, czego potrzebuję. Tylko trochę ramą mnie
A czemu nie? Masa ludzi do szos zakłada błotniki z sks.
Sam mam założone i żałuję, że tak późno się na to zdecydowałem w okresie jesienno - zimowym. Wiadomo, na ustawce z ziomkami w kryzysie wieku średniego nie poszpanuje, ale całe szczęście z dziadkami nie jeżdżę xd
@PortalZeSmiesznymiObrazkami: jest i na 105. Na PL stronie jedynie w damskiej wersji, ale u żabojadów jest już: https://www.decathlon.fr/p/velo-route-edr-cf-105-disque-noir/_/R-p-324411?mc=8581111
Z zupełnie innej beczki - nie rozważasz zbudowania sobie czegoś samemu?
tl;dr - ramę 58 mam do pchnięcia za psie pieniądze (~1500 + z 500 za wideł)
@panato: Jaka to konfiguracja?
W przypadku decathlonu masz przynajmniej gwarancję i to realizowaną mega sprawnie.
Nie ma co porównywać, bo to kompletnie inne komponenty...
@DejwiD: przyczepić się można do tego, że to nowy rower, a linki nie są pochowane. Tak, wiem - fanaberia, ale za 2 lata to będzie standard nawet w tańszych rowerach.
@DejwiD: jakieś szczegóły? Bo pomijając radiatory na tarczach i okładzinach, to szosowe hamulce shimano to ten sam poziom mocy co ich turystyczne odpowiedniki. O ile w ogóle można mówić w przypadku Shimano o jakimkolwiek porównywaniu mocy, bo się chyba nie zhańbili jeszcze oficjalną kwantyfikacją wartości (oczywiście pomijając nic nie warte "10% mocniejsze niż coś czego mocy nie znasz").