Aktywne Wpisy
PijeWodePoPierogach +308
Bo wiecie, to Wy jadąc przepisowo albo zbyt wolno stwarzacie zagrożenie na drodze( ͡° ͜ʖ ͡°) Pewnie właśnie ktoś za wolno w niego wjechał( ͡° ͜ʖ ͡°) Albo ktoś mu słup na drodze postawił...
#motoryzacja #samochody #polskiedrogi
#motoryzacja #samochody #polskiedrogi
źródło: IMG_20260602_230338
Pobierz
titus1 +48
Może nie granat ale jednak petarda w szambie...
Tak sobie wczoraj siedzimy z żoną przed domem, późno popołudniowa kawa, rozmowy o tym co wydarzyło się w ciągu dnia, co trzeba zrobić w obejściu, ot zwykłe pogaduchy starego małżeństwa. Nagle dzwoni krewna, dziewczyna w naszym wieku, która w czwartek wydaje za mąż córkę. Dzwoni i pyta, czy nie przyszlibyśmy na wesele. Hmm, o tym, że wesele będzie, wiedzieliśmy od kilku miesięcy, ale nikt
Tak sobie wczoraj siedzimy z żoną przed domem, późno popołudniowa kawa, rozmowy o tym co wydarzyło się w ciągu dnia, co trzeba zrobić w obejściu, ot zwykłe pogaduchy starego małżeństwa. Nagle dzwoni krewna, dziewczyna w naszym wieku, która w czwartek wydaje za mąż córkę. Dzwoni i pyta, czy nie przyszlibyśmy na wesele. Hmm, o tym, że wesele będzie, wiedzieliśmy od kilku miesięcy, ale nikt

źródło: comment_1612482568O8TXctdV2YARJd8iBfhJUh.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
a co u kolegi dobrego słychać? jak wieczór?
W skrócie Czarnobylski mood - not great not terrible( ͡° ͜ʖ ͡°)
a u Ciebie? Pojawiasz się i znikasz, z kim ja mam prowadzić bezsensowne rozmowy z zachowaniem sensu?(⌒(oo)⌒)
no i tak ogólnie, to niedawno wróciłem do domu i tak sobie myślę, że poszedłbym spać, bo mam jeszcze spory kawałek wczorajszej nocy do odespania. ale to jeszcze chwila, jeszcze moment. jeszcze tu powrzucam, może dowiem się czegoś nowego, nigdy nie wiadomo co człowieka
zerknęłam tylko. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
swoją drogą już zacząłem się martwić, że śpisz @jxjxndnbsbnanajxb. to by było niepokojące. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dzisiaj już na pewno pójdę spać jak człowiek, tak za godzinkę.
zapraszam cię do spanka w takim razie, pozawracamy sobie głowę do rana kiedy indziej.