Aktywne Wpisy

Viarus_ +75
Od grudnia mam nową stawkę w #pracbaza po podwyżce, o którą zabiegałem od kilku miesięcy. Ponieważ w tym miesiącu mam wypłatę bez premii to się chociaż cieszyłem że dostanę trochę więcej siana przed świętami. I co? I g---o, zapomniałem że przecież jest II próg, więc w nagrodę że się staram i podnoszę swoje kompetencje, za co dostaję w pracy uznanie w formie podwyżki to kapitan państwo mi zabiera jeszcze więcej.
ANALball +1
Czego jest najwiecej na polskich osiedlach poza Żabkami i kebabem? Tak serio serio od paru dni nachodzi mnie taka refleksja. Czasem na jedną ulice przypada 16 żabek.

źródło: comment_1612482568O8TXctdV2YARJd8iBfhJUh.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
a co u kolegi dobrego słychać? jak wieczór?
W skrócie Czarnobylski mood - not great not terrible( ͡° ͜ʖ ͡°)
a u Ciebie? Pojawiasz się i znikasz, z kim ja mam prowadzić bezsensowne rozmowy z zachowaniem sensu?(⌒(oo)⌒)
no i tak ogólnie, to niedawno wróciłem do domu i tak sobie myślę, że poszedłbym spać, bo mam jeszcze spory kawałek wczorajszej nocy do odespania. ale to jeszcze chwila, jeszcze moment. jeszcze tu powrzucam, może dowiem się czegoś nowego, nigdy nie wiadomo co człowieka
zerknęłam tylko. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
swoją drogą już zacząłem się martwić, że śpisz @jxjxndnbsbnanajxb. to by było niepokojące. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dzisiaj już na pewno pójdę spać jak człowiek, tak za godzinkę.
zapraszam cię do spanka w takim razie, pozawracamy sobie głowę do rana kiedy indziej.