Wpis z mikrobloga

@WujekZiutek: Nie, siedzę dosyć mocno w kosmetykach bo lubię mieć zadbaną cerę i cena nie jest tego warta akurat. Zabrzmi to jak cope ale są tańsze i lepsze sposoby na dobrą cerę (poza genami) - lepiej jeść, pić więcej wody, nawilżać i robić peeling, używać kremu z filtrem przeciwsłonecznym codziennie i jak ci stuknie 25 wzwyż to dorzucić retinol. Cała jazda z tymi kosmetykami odmładzającymi polega na tym że większość
  • Odpowiedz
@WujekZiutek: Większość kosmetyków z Sisley są nie warte swojej ceny. Używałem ich żelu do twarzy, który tez był bardzo drogi i nigdy więcej go nie kupie. Są tańsze marki, które są lepsze.
  • Odpowiedz
@WujekZiutek: 26 lvl. here- 0 zmarszczek, skóra napięta, cera bez skazy niczym kupa 16-letniej dziewicy zrobiona o poranku na trawę pokrytą rosą.

Nigdy nie miałem trądziku, również w okresie dojrzewania. Próbowałem różnych kremów z ciekawości - najdroższy kosztował chyba 50 zł ale nie byłem zadowolony i wróciłem do smarowania się codziennie kremem Nivea za 8 zł. Tymczasem mój znajomy 6 lat młodszy - skóra w pryszczach, cera potrądzikowa z dołeczkami,
  • Odpowiedz