Aktywne Wpisy

SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Lolenson1888 +22
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

IC 51104 Biebrza
Zderzenie na niestrzeżonym przejeździe kolejowo-drogowym w Koszarówce koło Grajewa. W samochód ciężarowy przewożący mleko uderzył pociąg InterCity relacji Gdynia - Białystok.
Jak wynika z pierwszych informacji nikt nie został poważnie ranny. Jednak pomocy medycznej potrzebował kierowca samochodu ciężarowego. Podlascy strażacy informują, że lekko ranny został też maszynista pociągu, którego trzeba było odwieźć do szpitala na badania. Żadna z ok. 40 innych osób, które jechały pociągiem nie odniosła obrażeń.
Do wypadku doszło na ulicy Przytorowej w Koszarówce pod Grajewem na niestrzeżonym przejeździe z sygnalizacją świetlną. W wyniku zdarzenia wykoleiła się lokomotywa. Na miejscu pracują służby ratunkowe i pracownicy kolei.
Nie wiadomo, jak długo zablokowana będzie linia kolejowa Białystok - Ełk.
https://www.radio.bialystok.pl/wiadomosci/index/id/195935
#pociagi #wypadek #kierowcy #wielkapesanarodowa #kolej
źródło: comment_1612360969NVsEdkbp7ZHcTKirrA2ZEi.jpg
Pobierzźródło: comment_1613298653ujBDIuYVpw9EmVhguNAvIS.jpg
Pobierz