Chciałbym czerpać przyjemność z tych nowych spustów i wibracji, ale niestety jestem graczem który wyłączał wibracje i głośnik w padach od ps4 bo mi przeszkadzają ( ͡°ʖ̯͡°) Przeskok graficzny jakoś też mnie bardzo nie urabia, niestety na razie sobie odpuszczę zakup (poprzednie konsole od premiery dwójki wzwyż zawsze na premierę kupowałem)
@patrol411: a Ty oczy masz na dupie? Rly Grał też w inną grę, zresztą mógł grać w astro, a z płyty instalować drugą grę. Mój napęd w ps5 tylko szumi, mi nie przeszkadza :) konsola bardzo cicha w porównaniu do ps4
@patrycek123: U mnie konsola cicha, ale napęd głośny. Spróbuję jeszcze podłożyć gumowe podkładki pod podstawkę, mam nadzieję że to zmniejszy wibracje podczas działania napędu.
@kjeller: bardziej mi chodziło o to że jak włączysz grę z dysku (astro) to napęd musi być cicho. To że napęd na początku jest głośno to wiem bo sam tak mam.
@patrol411: Ziomek :D Przecież napisałem że grałem w spider-man miles morales, napęd cichutki, sama konsola też. Nie sprawdzam jaki mam wiatrak, bo mam w to w------e, pod względem głośności przesiadka z ps4 na ps5 na ogromny plus
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
Chciałbym czerpać przyjemność z tych nowych spustów i wibracji, ale niestety jestem graczem który wyłączał wibracje i głośnik w padach od ps4 bo mi przeszkadzają ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Przeskok graficzny jakoś też mnie bardzo nie urabia, niestety na razie sobie odpuszczę zakup (poprzednie konsole od premiery dwójki wzwyż zawsze na premierę kupowałem)
źródło: comment_1612346041lHloviTVVmPDz5jh5g5qmb.gif
PobierzGrał też w inną grę, zresztą mógł grać w astro, a z płyty instalować drugą grę. Mój napęd w ps5 tylko szumi, mi nie przeszkadza :) konsola bardzo cicha w porównaniu do ps4
Komentarz usunięty przez autora