@Puszczykk: Bierz mirek. Autko wizualnie bardzo dobre, przebieg jak na te marke to jeszcze malo, jeszcze na gaz to masz oszczędność jazdy. Bierz i sie nie zastanawiaj ( ͡°͜ʖ͡°)
@smacznyy: właśnie chodzi mi o to czy faktycznie cena jest adekwatna, bardziej chodzi mi oczywiście żeby dało się jeździć niż żeby wyglądał bo z czasem jakbym chciał to można odświeżyć
@Puszczykk: sprawdź porządnie blachę. Jak nie ma dziur na wylot i nie jest pospawany z dwóch to bierz. Reszta wyjdzie w praniu ;) A No i sprawdź po vinie czy z salonu wyjechał z tym silnikiem.
@smacznyy: ty ojca robić dzieci nie ucz, 6 rok mam e39 z 99 i wiem z czym to sie je @Puszczykk co ci sie podoba w tym aucie? Cena? golfa 4 sobie kup za 4 tysie i też będzie do roboty
@Puszczykk: Ogólnie to minusem jest silnik. 2.0 do tej budy to za mało. Co do stanu wyglada w miarę ok za ten hajs. Zobacz czy działa elektryka bo to jest utrapienie. Co się wyświetla na desce. Czy silnik bardzo zrzygany. No i jak zawieszenie się zachowuje bo kurła tanie nie jest a wiele rzeczy przychodzi do wymiany xD
https://www.olx.pl/oferta/bmw-520i-lpg-e39-skory-sekwencja-1999r-CID5-IDI2GCT.html
#bmw #e39
( ͡° ͜ʖ ͡°)
A No i sprawdź po vinie czy z salonu wyjechał z tym silnikiem.
@Puszczykk co ci sie podoba w tym aucie? Cena? golfa 4 sobie kup za 4 tysie i też będzie do roboty