Wpis z mikrobloga

Witajcie moi drodzy podrywacze i psycholodzy amatorzy ( ͡° ͜ʖ ͡°) jakie macie doświadczenia z dziewczynami, które wychowywały się bez ojca. Jak zachowują się laski z daddy issues? Do jakich facetów je ciągnie, brakuje je typowego męskiego wzorca więc idzie w stronę bad boya? Co sądzicie?

Pytanie do różowych ( ͡° ͜ʖ ͡°) na ile prawdziwe jest to, że dziewczyna szuka w chłopaku odpowiednika ojca? W stylu, ojciec pił chłopak też lubi sobie chlapnąć, ojciec był c1ipką to kobieta szuka też "słabszego" faceta, żeby go zdominować, tak jak zrobiła to jej matka? Co sądzicie? Pozdrawiam

notka dla przegrywow dlaczego jest tak a nie inaczej, nie zawsze, ale czesto ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(sądzisz, że chłopak wychowywany przez samotną matkę będzie taki sam jak wychowywany przez rodziców, tam gdzie ojciec był wojskowym i był twardym samcem alfa? Skąd młody dzieciak czerpal wzorce? Od slabej (90% przypadkow) matki jeden a drugi od twardego skuhwysyna ojca ( ͡° ͜ʖ ͡°) )

#badoo #podrywajzwykopem #logikaniebieskichpaskow #s--s #p0olka #logikarozowychpaskow
#tinder #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #psychologia #psychiatria #blackpill #przegryw
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@familypet: Serio jesteś taka typowa ci%a internetowa, piszesz coś bo piszesz myślisz ze dominujesz w dyskusji jakieś buźki dodajesz, No taki typowy przegryw typowy wykopkowy wyjdź do ludzi w końcu pozdro
  • Odpowiedz
@Dr4ker: byczquuu jestem chad light ( ͡° ͜ʖ ͡°) puas here, kobiet mialem wiecej niz ty masz palcow xD dodaje buzki zeby cie bardziej nakrecać, a ty zamiast odpuscic to odpisujesz dalej xD i kto tu jest glupszy i daje sie prowokowac? xD
  • Odpowiedz
@Dr4ker: nie ogladam p---o bo p---o ryje leb xD i mialem death gripa i ciezko mi bylo sie spuscic podczas segzow, bo c1pki nie byly tak ciasne jak reka, jakies 2 tygodnie i sie naprawilem( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Dr4ker: no i fajnie xD zioomek ostatnie zdanie w tej dyskusji, nacisnalem na slaby punkt, nie jestes chadem, jestes zazdrosny o to ze jestem chad light, nie wierzysz mi w to co pisze, kobiet miales malo i klamiesz tutaj xD ostanie slowo: POZDRO!
  • Odpowiedz
@familypet: Żyj w takim przeświadczeniu tak się swoje kompleksy leczy, rozumiem to, jesteś przegrywem i tyle. Może kiedyś jakaś ci da chociaż potrzymać siebie za rękę SIEMA PRZEGRYW!
  • Odpowiedz
@familypet: znałem kilka typiar które się wychowywały bez ojca.
Wszystkie miały więcej kolegów niż koleżanek i pruły się dość mocno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie każda była ciężkim przypadkiem ale na swój sposób każda inna.
Patrząc na to po latach raczej bym się nie chciał wiązać z nimi.
  • Odpowiedz