Wpis z mikrobloga

Roczne podsumowanie aktywności 2024 – sprawdź już dziś! 🚀

Wykopowicze, rok 2024 obfitował w emocje, dyskusje i odkrycia na Wykopie – teraz nadszedł czas, aby podsumować Waszą aktywność! Przygotowaliśmy dla Was zestawienie, które pokazuje, jak wyglądał Wasz wykopowy rok. Sprawdźcie, ile komentarzy napisaliście, jakie treści zebrały najwięcej plusów i który dzień był Waszym najbardziej aktywnym dniem!

Jak zobaczyć swoje podsumowanie?
To proste! Wystarczy, że klikniecie w baner, który znajdziecie w swoim profilu. Podsumowanie dostępne jest dla aktywnych Wykopowiczów! Jeśli macie ochotę, możecie łatwo udostępnić je na mikroblogu i pochwalić się swoimi rocznymi bilansami. Może zainspirujecie innych do działania w nowym roku? Kto wie! (ʘʘ)

---> LINK

#podsumowanieroku2024 #wykop #ciekawostki #changelog
wykop - Roczne podsumowanie aktywności 2024 – sprawdź już dziś! 🚀

Wykopowicze, rok ...

źródło: Wykop (2)

Pobierz
  • 147
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 9
@qew12: Nie przejmuj się! Nowy rok to nowe możliwości – masz szansę sprawić, że w kolejnym roku ta liczba będzie jeszcze niższa. Powodzenia! :)
  • Odpowiedz
@wykop: Coś tu jest pocyganione. "Osoba, która otrzymała od Ciebie najwięcej plusów" otrzymała ode mnie 1 plusa. I to tylko dlatego że robiła jakieś rozdajo.
  • Odpowiedz
@wykop: no fajnie, a skoro macie informacje kto nas dodaje na czarną listę to czemu nie dodacie takiej informacji dla samych dodanych? Na ten moment są sytuacje, że napiszę komentarz jakiś przydługi komentarz, a jak chcę wysłać to pojawia się informacja, że nie mogę bo jestem na czarnej, zamiast jak od razu zacząłem pisać.
  • Odpowiedz