Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
Lujdziarski +362
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Ale jak to nie można aborcji po tym, jak zajdzie się w przypadkową ciążę w klubie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gonciarz #bekazlewactwa #bekaztwitterowychjulek #aborcja #przegryw #cuckold
W sumie ta wypowiedź pokazuje jak cienka jest granica między oświeconym lewicowcem a patologią z gorszych dzielnic miasta xD.
No i? Nieważne, czy aborcja jest wykonana z istotnych przyczyn, czy jakiejś błahostki. W każdym wypadku jest ona etycznie neutralna. No, chyba że chodzi Ci o prywatne sprawy łóżkowe. Ale skoro uważasz się za wolnościowca, to co Ciebie one obchodzą?
@twoi_oyciec: Żadna nie daje pewności. No, może poza podwiązaniem jajników, które działa podobnie jak wazektomia dla mężczyzn.
Ale w przeciwieństwie do
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
J-----e się na imprezach prawem nie towarem xD
Aborcja też daje rade. Nie twój interes, w jaki sposób ktoś używa antykoncepcji. Jeśli ktoś sobie chce używać aborcji jak antykoncepcje, to jego sprawa.
A ty co, strażnik moralności że śledzisz moje komentarze? Nigdzie nie napisałem że nie może sobie używać aborcji jak chce. Nawet jej k---a nie znam, wyrażam tylko swoje zdanie.
Tak tylko, że podejście do seksu również się znacząco różni od tego z Polski. Było coś takiego jak rewolucja seksualna, więc tam żaden normalny facet nie interesuje się tym, z kim spała jego dziewczyna w przeszłości.