PODSUMOWANIE STYCZNIA K 27 waga startowa z 12 stycznia 66,7 kg waga z dzisiaj 31.01 65,1 kg zrzucone 1,6 kg Jak na moją ilość nadprogramowych kilogramów, choroby współistniejące i niedociągnięcia w diecie to jestem bardzo zadowolona, chociaż zdaję sobie sprawę, że pewnie część z tych gramów to spadek wody i zawartości jelit ( ͡º͜ʖ͡º) Na koniec lutego nie mam wielkich marzeń, liczę na 64, no, może 63,5 kg. Było sporo chodzenia, w większość dni przebite 10k, mniej niż 8 nie było nigdy, około 4 razy w tygodniu półgodzinne treningi hiit z youtube, w tym tygodniu dodatkowo wleciało 3x półgodzinny bieg. Największym problemem jest drobne podjadanie, pierwszy tydzień super, w kolejnym było już różnie (╯︵╰,) Mimo to, dopiero w ostatnim tygodniu pojawił się spadek wagi. Dajcie plusa bo nie mogę się zebrać na bieganko a przydałoby się po lekkim weekendowym rozluźnieniu.
@siona: co kto lubi ( ͡º͜ʖ͡º) (i jaką kto ma budowę), raz mi się zdarzyło ważyć 61 kg i nadal nie czułam się laską, brakowało jeszcze parę kg, no ale też kwestia ilości mięśni, waga 58 kg zakłada, że póki co nie przybiorę za dużo mięśni, raczej sama redukcja a potem będzie budowanie
K
27
waga startowa z 12 stycznia 66,7 kg
waga z dzisiaj 31.01 65,1 kg
zrzucone 1,6 kg
Jak na moją ilość nadprogramowych kilogramów, choroby współistniejące i niedociągnięcia w diecie to jestem bardzo zadowolona, chociaż zdaję sobie sprawę, że pewnie część z tych gramów to spadek wody i zawartości jelit ( ͡º ͜ʖ͡º) Na koniec lutego nie mam wielkich marzeń, liczę na 64, no, może 63,5 kg.
Było sporo chodzenia, w większość dni przebite 10k, mniej niż 8 nie było nigdy, około 4 razy w tygodniu półgodzinne treningi hiit z youtube, w tym tygodniu dodatkowo wleciało 3x półgodzinny bieg. Największym problemem jest drobne podjadanie, pierwszy tydzień super, w kolejnym było już różnie (╯︵╰,) Mimo to, dopiero w ostatnim tygodniu pojawił się spadek wagi. Dajcie plusa bo nie mogę się zebrać na bieganko a przydałoby się po lekkim weekendowym rozluźnieniu.
66.7kg - > cel 58 kg
173 cm
tutaj wpis startowy
#zagrubo2021 #zagrubo2021raport1
źródło: comment_16120933886XpraA2IE4GTchhMs7aWB2.jpg
PobierzNa 173 to nie jest źle! 58 to już będzie chudo! BMI 19