Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +72
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +9
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Czemu niby nie można samego siebie chwalić za dobrą decyzję o bezdzietności? ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale te obie grupy to są wszyscy ludzie na ziemi, więc kto ma mieć
źródło: comment_1611829172jD1Dr8LjvcskXmH8KgDgVA.jpg
Pobierz(-‸ლ)
źródło: comment_1611829308ACrbuV25vB44dy2K5lR0QJ.jpg
Pobierz@LubieCzokoPauki: zeby tak bylo. Ja nikogo nie namawiam zeby nie mial dzieci, albo zeby zaladowal swoje do okna zycia bo marnuje sobie zycie czy cos.
Ale bardzo znikoma czesc znajomych posiadajacych dzieci nie probowala mnie choc raz przekonac ze mi sie odmieni, ze