Aktywne Wpisy

#przegrywpo30tce powiem wam ze jeszcze rok temu byłem w mega dupie i depresji a właśnie szykuje się do najlepszych świat w moim życiu bo pare miesuecy temu poznałem idealna kobiete.. jest prześliczna przeseksowna i mądra i ogarnięta..do teraz jestem w szoku ze po 30stce mozna poznać taka dziewczynę:) oczywiście samemu też trzeba coś reprezentować a nie tylko sie użalać i nie robić nic.. najlepsze c---i w moim życiu trafiły mi

futanari +55
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Przecież użyłem dokładnie Twoich słów. Nie masz żadnych argumentów to rzucasz chamską zaczepką w stylu antynataliści nie mają rigczu i oczekujesz reakcji xD
Ale ja niczego nikomu nie narzucam. Uważam że antynatalizm jest słuszny i to argumentuję, to Ty tutaj wyjeżdżasz jako głosiciel prawdy objawionej twierdząc że ludzie o innych poglądach od
Co do spoleczenstwa promujacego posiadanie dzieci jest to zrozumiale, natomiast naciski sa przeciwne kulturze indywidualizmu w ktorej tak naprawde Polska jest zakorzeniona bardzo gleboko, stad mamy starcie i to czasem konkretne. To jednak nie sa kraje azjatyckie gdzie to raczej norma, ktora jednakowoz tez sie bardzo powoli oslabia.
@Zgrywajac_twardziela: na co mam miec argumenty? pytales dlaczego antynatalizm powoduje wsiekliznę
Przecież to dzieciaci fikoły co chwile robią próbując przekonać że płodzenie dzieci jest takie bardzo empatyczne i moralnie dobre, mimo że wszystkie ich argumenty dokładnie temu przeczą ¯\(ツ)_/¯
W
źródło: comment_1611837050GBNG7Nvu6Mqcim9JhtHsvC.gif
Pobierzuwazam antynatalizm za bardzo niebezpieczny twor, bo realizacja jego postulatów prowadzi do wymarcia spoleczenstwa go przyjmującego. i kazde zdrowe spoleczenstwo się przeciwko niemu buntuje,
I co z tego? Kto będzie rozpaczał nad tym brakiem, kiedy nikogo nie będzie? Przed zaistnieniem życia też tak rozpaczałeś, że nie ma "pięknych rzeczy", bo jedyne, co jest, to kawałek skały krążący w kosmosie? Nieistniejący Marsjanie też tak biadolą, że na Marsie nie dzieją się żadne "piękne rzeczy" ich
Google Twoim przyjacielem. Childfree to inaczej bezdzietność z wyboru, a więc nie podyktowana względami moralnymi tylko wygodą i komfortem życia.