Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vokun: Dyskutuję z kim chce a z kim nie chce nie dyskutuje. Masz jakiś z tym problem? Wyskakujesz na dzień dobry z mordą i dziwisz się że nie chce z tobą rozmawiać? Chyba śmieszny obrazek trafił w czuły punkt , prawda? Bo pokazał prawdę, prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bez odbioru
  • Odpowiedz
@zenek-stefan1: Jaką prawdę? Prawda jest taka, że nie masz do zaoferowania ABSOLUTNIE ŻADNEJ ALTERNATYWY. Domagasz się kompromisu (ale nie w kwestii aborcji tylko w jakimś niesprecyzowanym temacie), ale nie zauważasz, że to prawica zniszczyła wszelkie szanse na merytoryczną dyskusje. Zresztą mnie zablokowałeś, więc jakim cudem widzisz tę wypowiedź?
  • Odpowiedz
Ale ja nie maiałem zamiaru tym memem oferować ABSOLUTNIE ŻADNEJ ALTERNATYWY. I nie domagałem się żadnego kompromisu. Po prostu stwierdziłem fakt że jest tak jak na tym memie.
jakim cudem widzię tę wypowiedź? Magia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Prawda jest taka, że nie masz do zaoferowania ABSOLUTNIE ŻADNEJ ALTERNATYWY. Domagasz się kompromisu (ale nie w kwestii aborcji tylko w jakimś niesprecyzowanym temacie),

@Vokun: ubzdurałeś sobie coś i mi to wmawiasz
  • Odpowiedz
@zenek-stefan1:

Ale ja nie maiałem zamiaru tym memem oferować ABSOLUTNIE ŻADNEJ ALTERNATYWY. I nie domagałem się żadnego kompromisu. Po prostu stwierdziłem fakt że jest tak jak na tym memie.

Ujmę to inaczej: sytuacja jest jaka jest. Co proponujesz, aby rozwiązać powstały problem?
  • Odpowiedz
@zenek-stefan1: Ogłosić, że TK został wybrany niezgodnie z prawem, więc jego wyrok jest nieważny oraz przeprowadzić referendum czy chce się aborcji w KAŻDYM przypadku.
  • Odpowiedz
Łatwo siedzieć na siedzeniu i potępiać tych, którzy cos robią. O wiele trudniej jest samemu zrobić coś właściwego.

@Vokun: ja nie napisałem że kogoś potępiam.

O wiele trudniej jest samemu zrobić coś właściwego.

@Vokun: A co jest włąściwe?
  • Odpowiedz
Owszem, potępiłeś protestujących i zrównałeś ich z zamordystami z Pisu.

@Vokun: Niby kiedy?

Ty mi powiedz. W końcu jesteś najmądrzejszy, a reszta to plebs, który nie chce cię słuchać.

@Vokun: Na jakiej podstawie to wywnioskowałeś?
  • Odpowiedz
Tak myslałem... Coś sobie ubzdurałeś synku i powtarzasz to z upartością maniaka licząc że mii to wmówisz. Ja znam te wasze techniki manipulacji lepiej niż wy sami

• Odpowiedz