Wpis z mikrobloga

Psst! #devops #webdev
Potrzebuję kupić domenę pod prywatny projekt. Wczoraj sprawdzałem dostępność - była dostępna.
Dzisiaj sprawdzam przez ovh.pl i mam komunikat na jej temat "Trwają prace konserwacyjne" ()

Ktoś akurat wykupił przez te kilkanaście/dziesiąt godzin czy ten komunikat oznacza coś innego i chwilowo faktycznie nie można jej wykupić ale niekoniecznie z powodu wykupienia przez kogoś innego?
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@panato: nope, .com
@elperson: dzięki za link, wg niego nikt nie ma jej zarejestrowanej a co do komunikatu to tylko na ovh mi się to wyświetla a na innych jest status "zajeta". Nie jestem w temacie więc miałem wątpliwości. Z autopsji wiem, że to handlowanie błędów i komunikatów na froncie róźnie może pójśc nie tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@CeZiK_: Patrzyłem też
  • Odpowiedz
@luktuc: oszczędź sobie nerwów i zarejestruj na https://www.aftermarket.pl/cennik/ - 34.95 PLN za rejestrację i 39.95 PLN za odnowienie (authinfo dostępne od ręki). I jeszcze dobra rada, jeśli zdecydujesz się na OHV to upewnij się że ją rejestrowali - dwa lub trzy razy budziłem się następnego dnia, sprawdzałem i opłacone domeny nadal wisiały jako wolne
  • Odpowiedz