Aktywne Wpisy

marcelus +256
Stanowski dał szansę Maciakowi, chciał z nim porozmawiać. To Maciak podjął decyzję o tym, że powie że Putin to ofiara hejtu, którą należy podziwiać i szanować. Stanowski miał prawo zakończyć wywiad w tym momencie i to zrobił. I zrobił dobrze.
#kanalzero
#kanalzero

pasta_alla_carbonara +147

Godzina 5:15 telefon od kierowcy. Przeprosił, że dzwoni w nocy i budzi, ale wjechał do Czech, urządzenie do opłat świeci na czerwono, a on nie bardzo wie co w takiej sytuacji zrobić. Ja absolutnie nie byłem zły na to, że dzwoni o tej porze, a nawet byłem zadowolony, że nie olał tematu opłat, bo przecież płacimy mu tylko za trzymanie kierownicy (serio znam takich, którzy tak by postąpili). Taką branżę i taki zawód "sobie wybrałem". Wytłumaczyłem kierowcy, że akurat tego konkretnie auta nie mogę doładować zdalnie, bo nie jest jeszcze połączony z naszym profilem na portalu internetowym, dlatego musi zjechać na najbliższej stacji paliw i doładować urządzenie. Pożegnaliśmy się i podziękowaliśmy sobie wzajemnie za pomoc. Położyłem się z powrotem do łóżka, bo wstaję o 7:00, więc jeszcze 1.5h snu, jednak to wcale nie było takie łatwe. Przerzucałem się z boku na bok i poważnie rozważałem, żeby już po prostu wstać, na szczęście w końcu udało się zasnąć.
Godzina 5:43 telefon od kierowcy:
- No cześć, ja jak coś to za 2500 koron doładowałem.
#zycietruckera #bekaztransa
Mnie poinstruowali o tym przed wyjazdem na Czechy i nikogo budzić nie musiałem. Skad kierowiec ma to wiedzieć?
Swoją
BTW jeździsz na Niemcy?
Kiedyś miałem agenta, który dzwonił o 5/6 rano. Myślę sobie, k---a coś się stało. A on:
- no cześć, załadowałem się.
Nic mnie tak nie w-----a w tej pracy jak bezsensowne telefony. Szczególnie takie, które można by napisał w krótkim smsie.
@merkes232: w takiej sytuacji czekasz aż kierowca ma dzień wolny i dzwonisz (może być o normalnej porze), czy pamięta o której się załadował i że to ważne. Jak